perjantai 17. toukokuuta 2013

107.


Koska olen virallisesti tämän galaksin paskin bloggaaja (ainakin facebookkiin tulleista närkästyneistä "miksi ei ole uutta postausta?!"viestien perusteella) niin nyt lävähtää ruutuun kasa kuvia instagramista ja selostuksia mitä olen tässä muutamien viikkojen aikana touhuillut. Minut löytää instagramista nimellä iramanna, saa alkaa seuraamaan mutta ei oo pakko (huom ei Samppa Linna-äänellä!!!).

Olen ollut töissä. Kas tässä kuva kun siivosin varaston. 
...ja ollut lisää töissä.
Kävin myös parin päivän työmatkalla Oslossa. Niittikengät jalassa, iPod täynnä Dimmu Borgiria ja corpse paintit naamassa. Matkustin Osloon päin nämä kengät jalassa ja Helsinki Vantaalla ei ollut mitään ongelmaa, mutta takaisin lähtiessä Oslon lentokentällä turvatarkastuksen virkailija alkoi keulimaan että tälläisiä kenkiä ei saa viedä koneeseen (olivat laukussa). Olin vaan että bitch please tulin tänne nämä jalassa ja sillon ei ollut mitään ongelmaa ja sitten se virkailija kihisi vaan että no ens kerralla jätät nämä kotiin. Onko muille käynyt näin? Kansainvälinen uhka, mun niittiloaferit.
"I have no idea what I`m doing?!" istuttelin takapihalle kaiken ja laista tommoseen pömpeliin. Jotakin vihreetä nöhtyä sieltä yhestä kulmasta nyt puskee, mutta en tiedä yhtään mitä, koska en merkannut mut istutuksiani millään tapaa. Eli se on uullatuus.
Kävin moikkaamassa Onni Valtteri Nenupusua aka Mauku-Kallea porukoilla.
Kävin sedän 60-v synttäreillä tommonen mekko päällä.
Mun "uusi" lompakko! Tää on siis ollu mun veljellä, ja ehkä mullakin, käytössä joskus about 20vuotta sitten. Kolikkotaskusta löyty muutaman sentin pätkä pinkkiä vahaliitua. Hieno on. Niko ei kyllä arvosta yhtään koska hän on suuri Pittsburgh Penquins fani. 


Ei kai mulla mitään muuta askaa tässä sitten olekkaan, hienosti sain tässä näin hetken välteltyä siivoamista. Tack och adjöö!!!

 

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. siellähän minä, working hard or hardly working...

   Poista
 2. Wuhuu, uusi postaus!:) mistä toi mekko on?
  -Sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Hell Bunnyn Alika-mekko, ostettu Pin Up Garagesta hintaan 65,90€! Itsetunnon kohotus mekko, mulla on siitä koko XS, mieti :D!

   Poista
 3. Mä kyllä luin ton Samppa Linna äänellä (3 kertaa)!!! -Marsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EEEEEEEEEIIIIIIHH!!! goottitutto sa lopeta tai joutu hälvetteen! (ne tietää ketkä tietää)

   Poista
 4. Oon kyl niin kade että saat pukeutua töissä "itsesi näköisesti". Mulla pitää olla vähintään T-paita päällä peittämällä tatskoja. Tai nytkin se on vähän siinä ja siinä, mutta pakko kun on niin hiton kuuma eikä kunnon ilmastointia. :---( sucks ass.

  Kyllä mullaki menis varmaan puolet palkata takaisin firmalle jos olisin cartsussa :D sit se henksu-ale vielä korostaa ostahulluutta, haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi Cartsulla työskentely on kyllä ollu lopun alkua mua taloudun syöksykierteessä, kun pari kertaa viikossa siellä tulee kiljuttua että shup up and take my moneyyy! Eikä siinä vielä kaikki, omien kuteiden lisäksi pitää vaatettaa myös toi äiä, joka ei osta koskaan itse vaatteita joten se on tollanen kävelevä Carlings-mainos nykyään :D.

   Poista