sunnuntai 16. helmikuuta 2014

121.Moikka!

Arvatkaapa mitä! Mä oon päräyttäny täysiä ineen AIKUISEN NAISEN KENGÄT-skeneen! Siis kyllä! Mähän olen vuosikausia käyttänyt kesät talvet Converseja ja Vansseja varpaat kuolion partaalla, mutta nyt on kuulkaa semmoset järkevän, aikuisen ihmisen kengät että huh huh! Tai kyllä mulla olisi sellaiset viininpunaiset DrMartensin maiharit, mutta 1. voi jeesus ne painaa about 10kg, ja 2. ne on senverta uudet, että se kova nahka hankaa mun herkät jalat veresnahalle heti! Syyn 2. takia mä en voi käyttää niitä kun tiedän jo valmiiksi kuinka siinä käy! Voisin antaa ne jollekkin käyttöön vuodeksi, että joku masokisti voisi käytössä pehmittää sen nahan ja mä voisin sitten takavarikoida ne pehmeät kengät takaisin itselleni. Mohohohhooo. Mutta ei ole kukaan koon 38 jalkainen suostunut ottamaan niitä, on se kumma. Kappas lähti taas vähän tarina rönsyilemään. Mutta anywho nyt on kengät, itseasiassa kahdet! AIJAIJAI.

Ensimmäiset ostin H&M:ltä hintaan 29,90€ koska olen jo pitkään mutustellut sellaista asiaa että haluaisin ostaa DrMartensin vastaavanlaiset nilkkurit, mutta koska oon niin tottunut niihin tossuihin että en ole uskaltanut ostaa yli satasen nahkakenkiä kun en ole ollut varma että tuleeko sen mallisia kenkiä sitten kuitenkaan käytettyä. Eli nämä on semmoiset harjoituskengät! Tekonahkapaskoiksi tosi hyvät jalkaan, eivät ole liukkaat (toisin kun DrMartenssit....) ja oon jopa käyttänyt näitä! Hyvä ostos! Hyvä minä! AIJAI!


Toiset ostin myös H&M:ltä ja voin melkein vannoa että nämä on parhaat 29,90€ jota oon ikinä käyttänyt mihinkään! Fo realz! Oon käyttänyt näitä lähes joka päivä ja oon ravannut 8h työpäiviä ilman minkäänlaista tuskaa. Mä en normaalisti käytä korkokenkiä töissä, koska niillä ei pääse painelemaan yhtä nopeasti kun tossuilla mutta aijai nämä on hyvät jalkaan! Nämä on supermukavat jalassa, pohjat ei ole yhtään liukkaat (paitsi kolmen maissa baarista poistuessa, mutta empä tiedä voiko siitäkään kenkiä syyttää) ja  nämä on kyllä nousseet suosikkikengiksi fo sure. Hyvä ostos, hyvä minä! AIJAIJAI!Sitten äänestyksen pariin!!! 

Kaipaan teidän, rakkaat lukijani, mielipidettä. Mullahan on nyt punainen tukka ja olen aivan järkyttävän kyllästynyt tähän. Mitäpä luulette, sopisiko minulle violetit hiukset?!! Halb! Sanokaa rehellisesti! Kun oon jo hetken miettinyt että  tässä lähiaikoina värjäisin tukan takaisin mustaksi, niin aattelin että pitäiskö sitä hitto hullutella ja koittaa sitä violettia ennen mustaan palaamista?! Vai onko violetti tukka liian emo tälläselle vanhalle muijalle? Tai no ei tämä punainenkaan varsinaisesti mikään aikuisen naisen hillitty tukka ole hehe...! Kampaajaltani jo varmistin että kyllä tästä lilan saa, kun eka vaan antaa tän punasen haalistua, mutta siitä liilan sävystä ei sitten ole varmuutta että mimmonen ullatus sieltä tulisi! Tälläinen olisi täydellinen, mutta mulle ei varmaan tän punaisen päälle saa ihan näin kirkasta violettia:
Elikkäs äänestyksen vaihtoehdot ovat seuraavat:

A. Pidä punainen!
B. Violetti, nyt hullutellaan!
C. Suoraan mustaksi!


Mulla on aika kampaajalle 28.2. eli sitä ennen pitää tämä asia ratkaista käääk!


4 kommenttia:

 1. Sitten kun noista H&M-popoista joskus pian aika jättää, niin kannattaa testata näitä Vagabondeja: http://www.brandos.fi/vagabond/grace-3628-001-20-black/a33854

  Mulla on tota mallia sellaset nauhalliset nyt neljättä (!!!) talvea käytössä ja viime syksynä löysin noi "chealsea"-tyyliset Huuto.netistä ja noi on kyllä ainakin mun jalkaan aivan parhaat kengät! Ja on kyllä hintansa veroiset kun kestää ikuisuuden...

  Punaiset hiukset on kyllä hienothienothienot mutta miksei ne violetitkin vois olla aika villit, kokeile vaan ennen mustaks värjäämistä! :)

  VastaaPoista
 2. Violetit ois kyllä aivan über cool, joten valkkaisin ne. Mutta, iso mutta, kandee ensteks konsultoida vielä kampaajaa siitä, että kuin hyvin tollanen violetti väri pysyy. Mä värjäsin lukiossa tukkani lilaks ja sitä iloa kesti kokonaisen päivän. Sitten se oli harmaa. Tilanne oli huomattavasti hankalampi kuin punaisen haalistumisen kanssa. Mut koska lukioajasta ei oo ihan vaan kahta viikkoa niin ne värit on toki saattaneet kehittyä. :)

  Toivottavasti tää kommentti ei nyt tuu kymmentä kertaa, kun tää jotain mulle isottelee. No, meneepä perille.

  VastaaPoista
 3. HULLUTTELU!! Ainakin toi kuvan lila tukka on sikapähee. Ja mustasta ei ihan noin vain tulla takaisin;)

  VastaaPoista