torstai 26. kesäkuuta 2014

129.Mijau! Noniin nyt se sitten tapahtui. Kyllästyin colormaskien kanssa sekoiluun, vihreäksi värjäytyneeseen kaulaan ja värjäytyneisiin tyynyliinoihin sekä paitojen kaula-aukkoihin. Lisäksi alkoi ahdistamaan se, että näytin ihan joltain 13-vuotiaalta ernulta (ei siis millään pahalla 13-vuotiaita ernuja kohtaan!). Värjäsin siis tukan mustaksi! Kääk! Jätettiin näin aluksi kuitenkin vielä latvat vihreiksi, laitetaan nekin mustaksi sitten kun kyllästyn näihin. Päiväni totaalisena seinäruusuna ovat siis jälleen alkaneet.
Tässä outfittiä juhannukselta, kun olin töissä aattona. Ostin Glitteristä tommoset aurinkolasit, joissa on mintunvihreä tuo yläosa, ne on minun makuuni super cute!
Mitä mieltä ootte uudesta tukasta? Yay vai nay? Tai no väliäkös sillä, koska tällä mennään tod näk hautaan saakka koska värinpoistoa tähän takkuröyhkään ei kyllä enää uskalla tehdä heheheh.


2 kommenttia:

  1. kiva tukka ja mekko! oon lukenu siun blogia vaikka kuinka pitkään mut nyt päätin kommentoida ekaa kertaa :D tykkään siun kirjoitustyylistä hirmupaljon :3

    VastaaPoista
  2. Kääk! Apua! Ei postauksia 5 kuukauteen!!!! :'--(

    VastaaPoista