lauantai 21. heinäkuuta 2012

58.

Terve! Nyt olisi tiedossa päivän asua ja ostoksien esittelyä, dyn dyn dyyyy ja rumpujen päristystä.

Töissä oli tänään päällä tälläistä. Sain tuon Metallican paidan Nikolta leikeltäväksi kun siivottiin muuttoa varten vaatekaappien peränurkkia. Sellanen pieni infopläjäys että tuo paita on ollut siis joskus Nikolle ihan sopiva t-paita. Se juuri ja juuri mahtuu mun päälle. Hyvästi loputkin itsetuntoni rippeet, hyvästi I say.
Ennen töitä mulla oli kivasti aikaa vähän pyöriä kaupoilla. Kävin H&Mllä metsästämässä leopardikuvioisia farkkuja, mutta niitä ei ollut. Kaikenlaista muuta kyllä oli!
Lintumekko! Nuo H&M Divided-malliston mekot on yleensä just muutaman sentin liian lyhyitä että mulla arse vilkkuisi koko ajan, mutta tämä mekko on (ehkä) ihan käyttis. Sukkikset pitää kyllä olla. 200denierin sukkikset.Niittiketjuhärpäke-korvakorut mahdollista hulluttelufiilistä varten. Watch out we got a badass over here. Toi pantakin on muuten uusi! Siinä on siis vuorotellen mustia ja hopeisia pääkalloja. Tämä on paras kuva mitä siitä sain otettua koska a. kamerakännykkä, ja koska b. joku oli taas jättäny järkkärin päälle ja akku oli loppu kikkeliskokkelis. Ainiin ostin myös sellaisen helvetin trendikkään pompulan missä tulee hopeinen rinkula tohon tukan ympärille. Kyllä te tiiätte mitä mä tarkotan, kuvaa ei ole eikä tule.
Last but not least ostin töistä tälläsen pipon. Koska tykkään vihreästä ja pipoista niin tämä on win-win.

Että sellasta. Mitäpä mieltä ootte, oliko money well spent vai pitäiskö laittaa mastercard poikki?


PS: This week I´ve mostly been listening to...

The Coralin tätä biisiä

ja

Banea

ja

The Coasterssia1 kommentti:

  1. Ihana lintumekkooooo! Piti heti pinkaista H&M:n nettisivuille etsimään tuollaista, vaan eipä löytynyt. No, tilasin samanlaista (?) kuosia olevan hameen ja "ihan vähän" muutakin..

    VastaaPoista