tiistai 19. helmikuuta 2013

97.


OOOOOOOOOOOOO LAS PALMAAAASSS!!! Nyt seuraa meikän lomakuvien floodaus! Koska Niko on maailmanluokan tuuliviiri, eikä osannut päättää mihin mennään meidän lomalla niin hän oli varannut hotellin eka kolmeksi päiväksi Puerto Ricosta ja loppuviikoksi Playa del Inglesistä. Ja tietysti kävi ilmi että oli suuri virhe lähteä Puerto Ricosta, koska se oli ainut paikka jossa paistoi aurinko. Saatana se siitä ruskeutukesta sitten!

Tässä me ollaan poolilla grillaamassa kun mitkäkin Suomen Jersey Shoren osallistujat.
Hemputti kun missattiin just Frederik!
Käytiin Palmitos Parkissa myös elukoita vakoilemassa. Siellä oli vaikka ja mitä eläintä, delffiineistä pöllöihin, ja mm tämä yrjöttävän kammottava käärme. Olin ihan kupillinen kusta housussa kun jouduin meneen noin lähelle tota lasia että saatiin kuva. Hyh hyh. Siis käärmeet, hyi saatana. Mun päivitetty vihalista:
-KÄÄRMEET!!!!
-Cheek
-Kokoomusnuoret
-Ihmiset jotka kuuntelee musiikkia bussissa/junassa ja lauleskelee biisien mukana, saatanan saatana.
-Vuohenjuusto
-Sikke, ruokaa rakkaudella-mainokset äääeeerrgghhh!!!!
Apinoitakin oli, niitä en vihaa.
Lintuhäkissä pelotti että lintu kakkaa päähän.
"Tyhmä lohikäärme!" sanoi Niko kun tämä yksi rokotiili oli noille muille vaan että "move, bitch" ja könysi ihan röteesti vaan tosta muiden yli.
Kenkkuru.
Ai jumankeuta! Tämä hanhi piti ihmisiä panttivankila lintuaitauksessa! Ei päästänyt ihmisiä portille, pommitti oven edustan täyteen ripulilammikoita ja näykki ihmisiä jaloista. Kusipää hanhi.
Heillä oli naptime aww!
Ahdistava tämä lintu!
Siellä oli tollanen delffiinishow ja sen jälkeen olisi saanut mennä melko mojovaa maksua vastaan ottamaan itestään kuvan noiden tonnikalojen vieressä. Oltiin vaan että fuck the police ja otettiin yhteiskuvat tuolta katsomosta mohohohoohohohohoo.
Käytiin yhtenä päivänä myös Las Palmasissa shoppailemassa. Kas tässä poseeraan superluonnollisesti jossain Las Palmasin kujalla. Kuvaan mun ostokset tässä joku päivä, koska tiedän että kaikkia kiinnostaa ne aivan hulluna!
Ja sitten päästäänkin tärkeimpään, eli mun uusiin kissakavereihin :3!!!!


Meidän vikan hotellin pihamaata partioi tälläinen vihainen mummokissa, joka julmasti ajoi alueeltaan pois seuraavissa kuvissa näkyvän pikkukissa joka seurasi mun ääntä väärälle puolelle aitaa :( tyhmä mummo.
Kas tässä pikkukisse! Tapasin pikkukissen ekaa kertaa maanantaina, kun hän pöllähti eräästä pusikosta mua moikkaamaan kun huutelin kiskiskissiä kadulla. Seuraavana päivänä kun lähdettiin meidän huoneesta, aloin hotellin pihalla taas kisuttelemaan niin pikkukisse juoksi paikalle heti :) AWWW! Ja sitten kävi tämä ikävä mummokissa raivona perään-tapaus...
Keskiviikkona pakattiin matkalaukkua autoon niin kukas se sieltä hotellin viereisestä pusikosta pölähtikään paikalle kun kalkatin jotain tossa kadulla. PIKKUKISSE!!!! Se olis niin halunnut tulla meidän mukaan ja meille asumaan mutta inhottava Niko sanoi että ei sitä saa ottaa mukaan :( Kattokaa nyt miten pieni rääpäle se oli wäää! Sydän meni ihan särki kun meidän piti lähteä ja tää jäi surkeana makaamaan keskelle katua.
Että semmosta!

6 kommenttia:

 1. hehheh. sää oot hulvaton kynäniekka.

  t: yx tosi salainen lukija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kättä polveen ja kainalopierua prööt prööt ;)!

   Poista
 2. KIITOS! Pelastit tuhoontuomitun aamun:)

  -Sonia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeheheeh HYVÄ!!! Jotain hyötyä meikästäkin :)!

   Poista
 3. Nauroin koko postauksen ajan!!! Mä rakastan sun vihalistaa!!!!! <3 Ja hanhi oli paras kans!! Tee: Marsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo täähän oli siis TIIVISTETTY vihalista! teen joskus vhalistani kokonaisuudessaan, mutta siitä tuleekin sitten tämän galaksin pisin blogipostaus...

   Poista