keskiviikko 13. helmikuuta 2013

96.


FEAR MY MAD MANIKYYRI SKILLZ!!!!! Upeat. Upeat ovat.Oletteko yhtään ikävöineet? Tämä on nyt about kymmenes kerta kun kysyn täällä blogissa että onko kukaan kaivannut ja kertaakaan kukaan ei ole mitenkään sitä kommentoinut. Just saying. Taidatte vihata siis. Yritän tässä ovelasti syyllistää teidät lukijat jättämään enemmän kommentteja, huomaatteko tämän psykologisen pelini mitä pelaan tässä...

Viikonloppuna ruutuihinne pamahtaa kollaasi Kanaria-kuvista, varautukaa henkisesti! Tiedossa kuvia katukissoista ja papukaijoista. Oon painanu niska ja kainalokuopat ihan hiessä ja kipeenä (mulle iski joku Kanarian keuhkokuume) duunia ton meijän loman jälkeen niin en ole kerinnyt vielä käymään ko kuvia läpi, mutta kiitos jeesus, Ray ja veteraanit ihan kohta on viikonloppu ja sitten kerkiän. Tai no, ihan kohta ja ihan kohta, eikös nyt ole keskiviikko.... No nyt minä masennuin!

Huomenna on ystävänpäivä! Jos en saa Nikolta pehmoleluja, kukkia, suklaata ja illallista ravintelissa niin se on avioero. Vaihtoehtoisesti corgillakin voi välttää eropaperit, ihan kuinka herra itse parhaaksi näkee.edit: Tässä vielä pikku teaserina meikä Las Palmasissa! Näättekö kuinka ruskettunu meikä on?!?! En oo ollu kakaranakaan koskaan näin ruskee oujeeeee! + Uudet aurinkolasit!


6 kommenttia:

 1. Uliuliuli mä oon kaivannut! Näitä juttuja on niin hauska aina lukea mutta en jaksa kommentoida koskaan :(

  Ystävänpäivälahjonnat on täällä ainakin jo hoidettu, tai siis oon antanut hyvin selviä "piilo"vihjeitä Juhalle että jotain pakettia ois parempi tulla ja kyllä se ilmeisesti on jotain hankkinut... Itsehän en ole ostanut vielä mitään sille :) Mutta jos saat corgin ja se on vaikka väärän värinen tai jotain, niin laita meille postissa. Juhan painostuksesta meidänkin eka koira tulee todennäköisesti olemaan corgi, mä vielä tarkensin että fawn-värinen pemukka.

  Ja noi punaset hiukset on IHANAT!!! Ja sä oot ihana tietenkin myös!

  VastaaPoista
 2. Mulla ainakii ollu ongelmia kommenttien jättämisessä. Ei tuu siis perille vaikka kuinka oon yrittäny sanoo et on ikävä. Wääääääh!

  Oon super rakastunu noihi sun hiuksiin.(: olet ihana.

  -nina

  VastaaPoista
 3. Hei, missä viipyy ne paljon luvatut valokuvat?!? :O t:Viivi
  Ps. Vilma käski kysyy milloin täti aikoo raahautua tälle suunnalle..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua täällähän on lukijat ärhäkkänä postauksia vaatimassa :D haha just aloin kirjottaa sitä! Vaikka kaikki kuvat ootkin jo nähnyt fb:ssä mutta onhan se ihan eri täältä niitä katsella :)...

   Sano Vilpertille että tädillä on kalenteri aikalailla pääsiäiseen saakka täynnä, mutta sitten kun nähdään niin V saa tuliaisia!

   Poista
 4. No, mutta sattuipa sopivasti! Ei vielä pääsiaiselle suunnitelmia, tervetuloa muuttamaan siis! ;) t:Viivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha Ville onkin jo yritäänyt kiristää muuttoavuksi tuolla facebookissa...

   Poista