lauantai 9. maaliskuuta 2013

101.


Mjau.

Mä olen aina ollut aikamoinen känkkäränkkä ja äksymanta ja kiukkuperse, eli nyt tulee tapojeni vastainen KIVOJEN JUTTUJEN POSTAUS! JEE SAATANA!

-Australian matka häämöttää ja siksi aloitin projektin "paskasta ei saa konvehtia mutta yrittää voi silti". Kävin ensimmäistä kertaa ikinä solkussa.Vaikka se olikin elämäni ahdistavin kokemus pötköttää siellä hurisevassa tuubissa, niin kyllä mä oon mun makuuni vähän ruskennunut?! Sävy on nyt ehkä norsunluu, kun aikaisemmin se oli vehnäjauho! Jes!!!

-Osana tätä projektia kävin myös ottamassa kynnet! OOLALAAA tekokynsiä ja solkkua, kohta löydätte minut jonottamasta Tigeriin Nellyn minimekko päällä sekä Nellyn korkkarit ja kiiltävät, ihonväriset sukkikset jalassa (Ketään arvostelematta, mutta mitä vittua hei leidit oikeesti? Ne Nellyt just ja just pillun peittävät mekot on yrjöttäviä? Kuinka pahasti pitää olla mielenterveyden laita että ostaa sellaisen ja vielä käyttää julkisella paikalla? Oho luiskahti vahingossa raivon puolelle vaikka tän piti olla laadiidaa kivaa-postaus!)!? Olen aina ja ikuisesti ollut kynsiä syövä sikapossu ja jos oon saanut jollain ihmeen kaupalla kasvatettua kynnet, niin sitten oon järsinyt kynsinauhoja. Kyllä. Vielä kaksi viikkoa sitten mulla oli pitkät kynnet, mutta sitte olikin eräs hieman stressaava duuniprojekti jonka ainaka nyrhin kaikki sormet lähes vereslihalle saakka. Yes imma lady. Anywho tästä lähdettiin:
NOMNOMNOM! Ja puolentoista tunnin päästä mulla oli tälläiset:
Olen erittäin tyytyväinen näihin! Pahasti pelkään että tästä lähtee käyntiin 60€ kuussa syövä pakkomielle taas...

-Keskiviikkona näin kotimatkalla 2 corgia :)!!!! Ja torstaina kotimatkalla näin KOLME CORGIA :) :) :)!!!!!! I LOVES CORGIS!!!!!!!

Noniiiin nyt menen testailemaan vaatteita ja kirjoittamaan ostoslistaa että mitä pitää vielä hankkia. Bikinien alaosa on ainakin jo listalla, ei saatana....................


ADJÖÖÖÖÖ!!!!

1 kommentti: