sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

102.


TADAA se päivä on vihdoin täällä! Australiaan lähtö!!! JEESUS KRISTUS ETTÄ JÄNNITTÄÄ ÄÄÄÄ!!! Nyt kaikki sormet ristiin ettei hai syö mua, että saatte jatkossakin nauttia näistä laatupostauksista! BOOM!!!!

3 kommenttia:

 1. Jos se sut syönyt hai ei ole tehnyt identiteettivarkausta ja päivitellyt sun Facebookia, niin saa kyllä olla joku toinen yhtä hyvä selitys koska tästä postauksesta tulee huomenna KUUKAUSI!! Mä haluan lukea niitä laatupostauksia joita tässä lupaillaan!!

  Niin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHHAHAHAHA meinas lorahtaa kuset housuun kun nauroin tälle kommentille niin kovaa :D!!!

   Olen pahoillani tästä blogihiljaisuudesta! Ensin odottelin että san työkaverilta aussikuvia, joita ei muuten vieläkään ole kuulunut, sitten meinasin postailla muuten vaan mutta asukuvissa oli naama jotenkin aina ihan vinksallaan ja maha näytti isolta (huom vain näytti, ei oikeesti oo....) niin ei voinut ja ja ja ja!

   Teen asap kissapostauksen pahimpaan hätään, että jos sit pääsisi taas tähän sössötyksen makuun! Nyt kun on helpompi kirjoittaakkin, kun töissä inviksen aikaan revin stressipäissäni ne mun geeli-onnela-kynnet irti (myös onnela-ripsiä tuli revittyä melkoiset määrät) niin ollaan back to töpösormi-pikkupojan-kynnet tilanteessa!

   Poista
 2. No voi... Ehkä tämä sepustus täytyy nyt hyväksyä! Kissakuvat kyllä sovittaa suuretkin synnit.

  Ne kaikenmoiset tekokynnet on kyllä näppäriä kun ne on niin paksuja ettei saa ees kynsinauhoja revittyäm mulla on se vaiva vielä tallella vaikka kynsien pureskelun lopetin jo yläasteella... Mutta alkoi kyllä heti sattua kynsiin kun mietti niiden geelikynsien laittamista, poistattamista ja varsinkin repimistä, ääk! Yo-juhliin sellaset laitatin ja never again! En kestä sitä kynsien päältä viilaamista yöks.

  VastaaPoista