keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

103/IT´S ALIVE!!!


Morjenstes!

Ei hätää, olen vielä hengissä! Vaikka meinasinkin kuolla nauruun kun tuossa muutama päivä sitten edelliseen postaukseen oli tullut kommentti "Jos se sut syönyt hai ei ole tehnyt identiteettivarkausta ja päivitellyt sun Facebookia, niin saa kyllä olla joku toinen yhtä hyvä selitys koska tästä postauksesta tulee huomenna KUUKAUSI!!" :D OOPSY DAISY! Päässyt vähän lipsahtamaan.

No mutta aloitetaan kevyesti tälläisellä mitä kissoille kuuluu-postauksella. Ok? Hyvä! Kaikki tykkää kissoista (ja jos joku ei tykkää niin voi laittaa googlen kuvahakuun että Natalie Dee If you don`t like cats you don`t like me)!

Hugo koki elämänsä järkytyksen kun hän ekaa kertaa ikinä kurkkasi tuonne peiliin ja sieltä töllötti joku ihan vieras kissa takaisin! Voi sitä hännän pörröstelyä ja murinaa! Kattokaa tota naamaa tuolla peilissa hahah, lievä shokki oli selvästikkin.
Tilasin sitä Aussien matkaa varten Asokselta muutamia juttuja (lähtö oli sunnuntaina, paketti oli tullut kotiovella ma aamuna voi vittu mä sanon) joten kissat sai uuden laatikon. He rakastaa niin kovasti laatikoita. Ja siitä laatikon kuninkuudestahan oli niin hirveä tappelu että mä ihan oikeesti luulin että jompikumpi kuolee kun ne huusi ja paini ja riehu niin kovaa. Uusi laatikko meni myös vähän rikki siitä sekoillessa, mutta se ei haitannut kun kuningas Hugo pääsi nököttämään uuteen laatikkoonsa.
Jossain vaiheessa Hugo kyllästyi että meh this box ain`t so special ja Coco pääsi myös koeajamaan boksin.
Tässä kaulat pitkällä nuuskutellaan ulkoilmaa kun terassin ovi oli auki. Selvästi vapaus kiinnostelisi, mutta natsimamma ei tule ikinä päästämään kissoja vapaana pihalle. Never ever ever ever.
Ostettiin pari päivää sitten kissoille uusi raapimapuu. Siinä on tommonen piilolaatikko, kaksi köllöttelytasoa ja ärsyttävä hiiri. Kissat tykkää siitä kovasti. Varsinkin hiirtä ne yrittää kovasti saada hengiltä. Raapimapuu on vielä kuitenkin yhtenä kappaleena, josta olen suuresti yllättynyt!


EDIT 20.4.2013; Voi perse, nyt vasta huomasin että tuo eka kuva Hubesta onkin jo täällä blogissa, pari postausta alempana. Vuoden bloggaaja meikä, kunnon puusilmä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti