tiistai 13. elokuuta 2013

112.


Sen lisäksi että olen piin kova kebardiämmä niin olen öö totaa piitäkin kovempi kissaämmä! Kas tässä uusia kissamuija gearejani, kyllä nyt kelpaa kisutella pitkin kyliä meow meow meow meow.
Uusi MEOW-piponi. Tais siis WEOM...
KISSALEGGINSSIT AIJJUMALAUTAAAA!!! Kuinka hienot?! No tosi hienot! Enhän mä kehtaa näitä koskaan missään julkisella paikalla käyttää, koska legginssit ei ole housut, mutta saanpahan kotona kekkuloida nämä jalassa. Nikon suureksi iloksi. Niko siis vihaa näitä legginssejä sydämensa pohjasta. Yksi ilta huomasin että se todella intensiivisesti tuijotti mun jalkoja jonka jälkeen totesi tuohtuneena että "SIIS NOI ON PITKÄT KALSARIT?!!! >:0" HAHAHA.

Speaking of Niko, piirsin siitä kuvan tuossa yksi päivä. On kuulkaa ku valokuvaa katsoisi! Ai että minkä taiteilijan Suomen kansa minussa menettääkään.

12 kommenttia:

 1. MEOW puta! Höö Ämmän syyskuvastossa on mustat saumasukkikset, jossa toisessa pohkeessa pieni kissa sotkee saumaa ;) -Marsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KYRNÄÄYY joo hei mä näin ne, musta se pantteri näyttää kyllä enemmän apinalta kun pantterilta :D?! eipä siinä, apinatkin a-ok!

   Poista
  2. Joooooo se oli kyl semi vamma :D

   Poista
 2. Aivan ihanat noi leggingsit!:3 t. Crazycatlady666

  VastaaPoista
 3. Saaks kysyy millä värillä värjäilet hiuksias ja ylläpidät punaista väriä? :) uutta postausta odotellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mää värjään mun tukan aina kampaajalla niin en ole ihan varma että mitä mömmöjä se mari tuohon aina lykkää, jotain punaista se on :D! mutta aina pesun jälkeen laitan tollasta colormaskia, väriä pepper, niin että sit kun tukkaa pesee niin kylpyhuone näyttää siltä kun siellä olisi teurastettu halinalle! oopsie!

   uutta postausta tulossa TÄNÄÄN WHOOO-OOO stay tuned!

   Poista
  2. okei :D onks sul pidennykset vai ihan oma pitkä tukka? anteeksi uteluni :)

   Poista
  3. tää on omaa tuccaa kaikki!

   Poista
 4. Monta kissa-aiheista vaatekappaletta/asustetta sä omistat? :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha ei niitä oikeesti oo yhtään niin paljoa kun vois luulla :D! matkalaukku, pari laukkua, parit kengät, noi legginssit ja vissiin öö 4 paitaa! eli vois olla paljon enemmänkin :D esim tää olis fabulous, tahdon!!!

   http://images.asos-media.com/inv/media/6/4/0/6/3086046/milk/image1xl.jpg

   Poista
 5. Mua harmittaa että ranskis-printti tuntuu nyt olevan aika huudossa. Miksei ne voi olla enkkuja? Sen jälkeen mä olisin täynnä enkkubulli-printtiä. Ja Tyyne myös!

  VastaaPoista