maanantai 30. syyskuuta 2013

113.

MAAAU MAU MAU MAUU mitäpä kuuluu? Long time no see!

Mulla oli tossa vielä viikko kesälomaa jäljellä ja oltiin Nikon kanssa Roomassa 6 päivää. AIJAIJAIJAI siellä oli kaikkea ihanaa joka tälläisen historiahiiren sielua lämmitti. Ravattiin siellä kaikki päivät sellaista maratoonia että loman jälkeen mulla oli jalkapohjat täynnä rakkoja. Ne muuten sattuu, voin kertoa.Tässä oon lentokoneessa menomatkalla että ADJÖÖ MULKUT.Tässä oltiin tölläämässä gelatot kädessä tommosia temppelin raunioita, joissa asui noin 27 kissaa. Raunioita, kissoja ja gelatoa, 5/5 tälle.


Lisää gattoja!


 

Ja ps tässä on mun lomakynnet. Onko kukaan alkanut vielä huolestumaan tästä mun sairaanloisesta kissamummoudesta...?
Circus Maximus ja tappaja-ampiaisten suurhyökkäys.
Koko Italian matkan tarkoituksena oli että mä pääsisin vihdoin Pompeijiin, mutta siinä kävikin sitten sillälailla että kaikki Pompeijin turistirysäbussit oli täynnä. Perseen paskaa sanon minä! Lähdettiin sitten retkelle Ostia Anticaan joka minua suuresti miellytti. Ostia on siis raunioitunut kaupunki, jossa pääsee talsimaan sinne raunioiden sekaan ihan vapaasti. Tässä kuvassa tutkin kiivaasti erään kylpylän lattiakaivoa. Nikolla alkoi kolmen tunnin auringonpaisteessa vaeltamisen ja mun joka talon kohalla "VAU! Kato!! Ota kuva!"-hihkumisen jälkeen pinna vähän palamaan, niin 1/3 raunioista jäi kokonaan nuuskimatta kun piti lähteä kiitämään kotia kohti.Terkkuja paaville! 666!Turistirusketus eli aivan järkyttävät palovammat olkapäihin ja niskaan. Tan is what I am hei.


1 kommentti:

  1. Mun pitää joku kerta ottaa kuva instagrammiin yhden leipomon näyteikkunasta, sä varmaan tykkäisit. Se näyttää vähän joltain kissojen pyhättölältä :D

    VastaaPoista