torstai 30. tammikuuta 2014

119.


Operaatio vaate- ja kenkäkaappien siivous on edistynyt varsin kivasti tänään! 

Sain siivottua paitakaapin, laitettua farkut ja muut oheistuotteet järjestykseen ja karsin aikamoisen vuoren kenkiä kirppispinoon. Sinne sujahti mm Jeffrey Campbellin Spiky Litat koska ei niitä näköjään vaan tule käytettyä, parit Melissan kengät, käyttämättömät Vanssin musta-valkoiset Erat ja muutaman kerran käytetyt Vanssin bluebell-black Erat.
Kissathan on ollut ihan onnensa kukkuloilla, ne on möyhynnyt tuolla kirppiskasassa koko päivän! Cocolle ja Hugolle tuli myös yksi ihan kunnon painimatsi kun heille tuli hieman känää siitä että kumman vuoro on kiipeillä tuolla kasassa. Tässä Hugo vahtii kukkulaa. PS: Kiva kun noi kissan pyörii tuolla kasassa, jos näitä meinaa johki kirpparille raahata niin saa eka teippirullata nämä kaikki, pestä, silittää ja vielä pariin kertaan teippirullata kun jossakin välissä jompikumpi kissa pääsee kuitenkin pötköttämään pesusta tulleiden vaatteiden päälle. Hoh-vitun-hoijaa sanon minä!
"My precious!"

Huomenna vielä mekkokaappi ja kauneushuoneen lopullinen sukiminen ja järjestely. Sitten saan olla taas sotkeva porsas ainakin seuraavat kuusi kuukautta yaaaasss!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti