sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

126.Mau!

Olen kotiutunut viiden päivän Barcelonan lomalta! Viisi päivää on siis vedetty oliivia, jäätelöä ja mojitoita niin että naama näyttää turvonneelta perunalta, mutta ehdin mä ravata rättikaupoillakin jossakin välissä. Joten kas tässä esittelen teille (suurimman osan, kaikenmaailman pikkareita en viitti tänne kuvata, ellei yleisö niin vaadi) ostossaaliini. Kiitos jeesus luottokortista, käkäkäkä!

 Arvoin eräässä pienessä kaupassa vaikka kuinka pitkään että ostanko tämän pääkallo-laukun vai alemmassa kuvassa näkyvän huuli-laukun, koska tykkäsin molemmista. Niko sitten kyllästyi odottamaan ja sanoi että ota molemmat joten pakkohan se oli kun pomo käskee! Hehehe!Aah hei upeita kyllä nää mun kännykällä ottamat kuvat, aijai! Ja mä vielä ihmettelin miksi mua ei oltu kutsuttu mihkään blogi-gaalaan, vaikka on näin upeita kuvia ja 31 lukijaakin! On se kumma! Niin joo tälläinen punainen laukkukin tuli ostettua jostain pienestä kipsasta! Huomasin ton reissun aikana että mulla on joku sairas pakkomielle punaisia käsilaukkuja kohtaan, yllätin itteni hiplailemasta joka kaupassa jotain punaista veskaa.
Kun palattiin mun synttärireissulta Tampereelta tammikuussa niin sen lisäksi että ko matka oli mun elämäni pelottavin automatka ("Hieman" darrainen kuski, noin 35-vuotta vanha auto jossa paskat renkaat ja saatananmoinen räntä- ja lumimyrsky. Voin vannoa että koskaan ei ole ollut paniikkikohtaus niin lähellä kun sillon motarilla rekkaa ohittaessa vaikka itse olinkin takapenkillä silmät kiinni, Jaffa kädessä ja huppu päässä koko matkan.) mulla kävi sellainen onnettomuus mun vakio-laukun kanssa että sinne pohjalle kaatui puoli purkkia sellaisia valkosipulisia ruistikkuja ja kaikki rasvat sitten imeytyi sinne laukun pohjaan kivasti. Nyt se laukku haisee sellaiselle härskille rasvalle, mikä on tietty helvetin kiva. LONG STORY SHORT olen siis kiivaasti etsinyt vakio-veskalleni korvaajaa, jossa olisi pitkä hihna, tarpeeksi tilaa kalenterille plus kaikille muille crapeille ja etutasku. Niin että tadaa nyt se löytyi, Mangosta! Jahuu! Enää minua ei seuraa sellainen haju kun olisin käynyt uittamassa mun laukkua Mäkkärin rasvakeittimessä! 
Yarrr I is a pirate!
Mähän en siis edes muista että koska viimeksi mun käteiset olisi olleet jossain muualla kun pitkin (sitä rasvaisen) laukun pohjaa, joten ostin tälläisen kolikkopussin Mangosta! Söpö on!
 Piparkakkuraunalliset ballerinat jostain Kappahl-tyylisestä kaupasta jonka nimeä en nyt kyllä muista lainkaan.
 Basic kangaslöpöttimet kesäksi Primarkista. Ohkainen kukkapaita ja kaulakoru Stradivariuksesta.
Tämmöinen raidallinen (ja harmaa myös, mutta en kokenut tarpeelliseksi ottaa kuvaa molemmista) toppi Zarasta.
KIIIHIHIHI joo mä tiedän että mä olen kohta kolmekymppinen ämmä mutta Mikki Hiiri-paita oli pakko saada Primarkista. #sorrynotsorry
Ja sitten siirrymme reissun villeimpään ostokseen, vahapintaisiin housuihin Zarasta! Melko vahvat lederhosen-tuntemukset nämä päällä, pitää ehkä kökkiä pari päivää kotona nämä jalassa ennenkun uskaltaudun ihmiseten ilmoille.
Että sellaisia! Lisäksi tuli ostettua mm Primarkista halpoja kalsareita, sukkahousuja, vöitä, kengänpohjallisia, bikinihousuja yms. Kävin myös hiplaamssa yhtä ihanaa nahkatakkia NELJÄ KERTAA, mutta joka kerralla tulin siihen tulokseen että L oli liian suuri ja M oli liian pieni. Vitutti. 

Ei muuta tällä kertaa, tack och adjöö!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti