sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

42.

Jaahans tää viikonloppu meni yhessä hujauksessa kuulkaas. Kaikille päiville oli jotain ohjelmaa suunniteltuna. Perjantain kemuilut kyllä peruuntui kun olin ärsyttävässä pikkukuumeessa, joten jouduin missaamaan erään hienon leidin "Hyvästi ruotsalainen halpavaateketju"-bileet. Buu!

Lauantaina me pakattiin juhlakamppeet ja kissat kassiin ja ajeltiin porukoille. Hugolla tuli ribalit koppaan perinteisesti kilsa sen jälkeen kun lähdettiin meidän parkkipaikalta. Ihanaa! Porukoilla suoritettiin sitten pikainen Hugon perseen pesu (again, ihanaa!) ja kissat jäi porukoille nuuskimaan paikkoja ja juoksemaan rallia. Me sitten lähdettiin ajelemaan maailman ääriin eli Tuuriin serkun yo-juhliin ja mulla oli tälläset kuteet päällä. En sitten ommellut siitä uusia olkaimia tohon mekkoon, kun en saanut sitä paskaompelukonetta korjattua. Päällä se pysyi kutenkin, oli meinaan vähän ööö tiukahko varmaan kutistunut kaapissa joo.Käytin sitten juhlien jälkeen TIETYSTI Tuurin Kyläkaupassa. Käveltiin helvetin nopeasti sen yli-kokoisen Tarjoustalon läpi ja ostettiin karkkia. Ei ollut Snöreä, olin hieman pettynyt. Tossa Kyläkaupan vieressähän on Vesa Keskisen, aka Suomen mauttomimman jätkän, talo. Siis voi oksennus, sillä turjakkeella on pihallaan öö olikohan niitä 7 identtistä patsasta yksisarvisista. Toivottavasti Vesan seuraavalla ghanalaisella tyttöystävällä on sen verran parempi maku että se tilaa jäteauton viemaan ne patsaan lähimmälle kaatopaikalle.Lindexin tekonahkatakki lasten osastolta
River Islandin mekko
Sixtysevenin korkokengät
pari tekokukkaa Lindexiltä
clutch H&M Trend

Oltiin sitten la-su porukoilla yötä ja sunnuntaina oli toisen serkun valmistujaiset. Sieltä meijän piti kaahata täysin kotiin kun Nikolla oli treenit. BTW kumpikaan kissa ei kakannut koppaan kotimatkalla, whooo! Mun piti siis ottaa sunnuntain rytkyistä kuvat kotona, peilin kautta ja kamerakännykällä heheh.
Pilkkupaita H&M, miljoona vuotta vanha
Hame asokselta
Kengät, kukat ja clutch samat kun lauantainakin


Perjantaina kävin tauolla Zarassa hätäilemässä ja sekoilemassa että jos löytyisi jotain kivaa juhlarytkyä viikonloppua varten. Ei löytynyt, mutta yksi uusi paita löytyi. Siinä on a. mintunvihreää, ja b. niittejä, ja se on c. awesome!Mulla on ensi viikon sunnuntaina kirpparipöytä Valtterissa ja tänään tarttis ehkä alkaa käymään tota Kilimanjaron korkuista kirppisvuorta läpi. Ääääää. Tossa on about 4 Ikea-kassillista vaatteita ja kassillinen kenkiä. Ja ne vaatteet pitää pestä ja silittää ennen sunnuntaita noooeeeeesssss.

1 kommentti:

  1. Like your hairdo, dress and heels in the first pics. Best wishes!

    VastaaPoista