maanantai 11. kesäkuuta 2012

45.

Hugo pääsi viime viikolla parvekkeelle. Hugon eka mamma oli meillä kylässä ja hän oli sitä mieltä että kyyyllä Hugo voi myös tulla parvekkeelle kun juotiin siinä kahvia. Se oli virhe, sillä nyt Hugo ei paljon muuta teekkään kun naukuu parvekkeen oven edessä ja hyppii ovenkahvaa kohti.


Me ei olla päästetty kissoja vapaasti parvekkeelle äpäröimään, koska oon senverta hysteerinen että oon aivan varma että kissat tippuu/hyppää parvekkeelta alas heti kun silmä välttää.


No ei se yrittänytkään hypätä alas, nuuski vaan tarkasti kaikki paikat läpi. Sitten Hugo laittoi pään tuolta kaiteiden välistä ja kävi siihen makaamaan ja kyttäämään naapureita.

Sunnuntaina Hugo pääsi taas vähän parvekkeelle nuuskimaan. Coco jäi rannalle ruikuttamaan kun päästän vaan yhden kissan kerrallaan pihalle, että voin vahdata kunnolla. Coco siis tölläsi oven takana ja huusi että naauu naaauuuu naaaaaaaauuuuuuuuuuu. Sitten kun olisi ollu Cocon vuoro päästä parvekkeelle, juoksi se häntä pörrössä vessaan piiloon. Tollo kisse.Meikähän oli sunnuntaina Valtterilla rytkyjä myymässä, oli great success. Rahhaa tuli aika kivasti ja ei tarvinnu kovin montaa vaatetta kantaa kotiin, aattelin neki käydä lykkää johki UFFin laatikkoon. Mutta hei arvatkaapa mitä! MEIKÄN PÖYDÄLLÄ KÄVI KAKSI LUKIJAA??! TROLLOLLOLLOLLOOOOOOOOO! Nyt on siis todisteet että tätä ripuliblogia lukee joku muukin kun mun äiti! Whooo! Menin siinä sitten niin hämilleni ja lukkoon että meinasin antaa 0,50€ ostoksensa tasarahalla maksaneelle asiakkaalle 0,90€ vaihtorahhaa takasin. Että terkkuja vaan sinne!

Johanna ratsasi mun vaate- ja kenkäkuormat heti ja vetikin sieltä aika hyvän nipun ittelleen varaukseen. Mä otin sit Johannalta tälläsen raidallisen kankaan, meinasin että voisin yrittää tehä tästä maksimekon maybe? Eli stay tuned, mämmikouran ompeluyritykset osa 2 coming soon.


 Laitoin eilen Facebookkiin statuksen jossa mainittiin tämä blogi ja huomasin eilen illalla liikenteen lähteistä että joku facebook-kavereistani on ollut oman elämänsä Sherlock Holmes ja etsinyt tän blogin googlesta hakusanoilla "valtterin kirppis 10.6 pöytä 962 blogi". Hahaha. Onnea ja hieno homma, hermanni!
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti