torstai 6. syyskuuta 2012

74.

Heeei me so sori kun en ole kirjotellut mitään öö melkein kahteen viikkoon! Tuhma bloggaaja, tuhma! Viime viikolla meillä oli lauantaina tuparit ja koko viikko menikin siinä leipoessa ja paikkoja puunatessa joten ei ehtinyt yhtään bloggaa ja tän viikon oon ollut infernaalisessa flunssassa ja kuumeessa niin ei ole ollut yhtään mitään kirjotettavaa koska pää on täynnä pelkästään räkää. Niin.

Nytkään en hirveästi ehdi kirjoitella mutta sen verran voin tässä nyt kertoa että ne Zalandon mainokset. Aaaaa niin rasittavia mutta selvästi toimivia, sillä löysin itseni kyseiseltä nettisivulta tällä viikolla. Ja nyt takaraivoon on pinttynyt ajatus siitä että punaiset Jeffrey Campbellin Litat on saatava!!! Olisivat niin fabulous, harmi vaan että oon ihan totaalisen pa tällä hetkellä. Wää. Kai sitä pari lainanlyhennystä voi jättää maksamatta? Kyllä Nordea varmaan ymmärtää?


Does want!


3 kommenttia:

 1. HAHAHA, mulla kävi ihan sama. Löysin itteni samoilta nettisivuilta ja tilasin itelleni KAHDET kengät. Toiset oli kyllä jossain alessa ja jos tilas jonku uutiskirje roippeen sai alee viel niin pakkohan se oli :D
  ...nyt on siis vanssit ja converset Lypekissä matkalla mamman luo. <3

  -Kettu ja Panda nainen-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noooeeeessss mä en ees ollu käyny kattoo koko vanssin kenkiä... nyt mun mielikuvitus ostoskoriin pamahti ainaski neljät kengät lissää!!!

   Poista
 2. Jep..tiiän tunteen. Siks en kattonu ku conversit ja vanssit.(: ja vaatteisii tai laukkuihin en sekaantunu ollenkaa. Paitsi Jaakolle housut.(: itelleni en uskaltanu. Ihan liian koukuttavaa.(:

  VastaaPoista