tiistai 18. syyskuuta 2012

77.


Joku huumorimaakari-kissa oli tossa viikonloppuna pissannut sen mun nittitakin päälle. Idioottina olin jättänyt sen eteisen lattialle, eli ihan omaa syytä koska meidän kissat näkee kaiken lattialle jätetyn heidän hiekkalaatikkonaan. Kevyesti vitutti irrottaa ne niitit mitä sormet ja sielu verillä olin vääntänyt paikalleen tuntitolkulla. Kiitos jeesus, ray ja veteraanit - se kusen haju lähti irti pesukoneessa vietetyn kaksituntisen jälkeen! Olisi meinaan muuten laittanut kissat kantokoppaan, pakannut ne Volvon takapenkille, ajanut Iihin ja päästänyt kissat metsään susien syötäväksi! Perkele.
Päivän asu oli tälläinen. Laukku on melko uusi, hattu on varmaan 2vuotta vanha mutta tänään poistuin jopa ulko-ovesta se päässä. Oolalaa.3 kommenttia:

 1. Hahaha, kaikki kuulostaa paremmalta, kun oot kirjoittanut sen! :-D Myötätuntotuskaa takin vuoksi, mutta toi "oolalaa" kyllä nauratti :D

  VastaaPoista
 2. vauuu, mistä laukku o? ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Aleksi13:sta, 39,90€! Yllätyin suuresti kun siellä oli aika montakin kivaa laukkua, joutuu palkkapäivän jälkeen tekee hyökkäyksen sinne jälleen!

   Poista