maanantai 22. lokakuuta 2012

82.


Mijau everybody.

Se nellyn vihreä paljettihame, mistä olen meuhkannut vaikka kuinka kauan, tipahti viime viikolla postilaatikkoon. Se on aika kiva (eli en näytä XL-kokoiselta merenneidolta se päällä)! Ainut miinus on se, ettei siinä ole mitään aluskangasta? Eli hame on pelkkää kuminauhamaista lankaa ja niihin kiinnitettyjä paljetteja. Se on vähän buu homma koska sieltä paljettin välistä pilkistää ihoa. Eli what to do: pokkana vaan nalle-kalsarit vilkkuen vai pitäisköhän ommella joku läpystä sinne alle?
Mitäs muuta meikän arkeen kuuluu. Ainiin! Meidän ihana Coco-kissa paskoi saunan kiukaalle tossa viikonloppuna. Kyllä. Ihan vaan ilkeyttään. Niko laittoi saunan päälle ja hetken päästä asunnon täytti yrjöttävä savun ja paskan sekoituksen haju. Hajun lähde selvisi pian, yhdeltä kiveltä löytyi tirisemästä kissanpaska.Voin vannoa että jos tavallisen kissanpaska haisee hirveälle niin kiukaalla käristynyt kissanpaska haisee tuhat kertaa hirveämmälle.Tässä kuvassa äänet pään sisällä käskee Cocon paskomaan kaikkialle muualle paitsi hiekkalootaan.


4 kommenttia:

 1. ainakin h&m:ssä myydään sellasia trikoo hameita 4,95€ on monen värisiä/kuviollisia niin sellanen varmaan kävis sinne paljettihameen alle? haha voi cocoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitää mennä ratsaamaan hemppahömpän trikoo-osasto!

   Poista
 2. Sun kissakuvat teksteineen on mun suurta hupia. Piti palata katsomaan tätä kuvaa ja lukea taas teksti, vaikka olin tehny sen jo monta kertaa.

  VastaaPoista