lauantai 27. lokakuuta 2012

83.


ÄÄNESTYS!!! MITÄ LAITAN PÄÄLLE ENSI VIIKON LAUANTAINA OSLOSSA PIDETTÄVIIN BAILANDOSJUHLIIN?! Nyt on tilaisuutesi vaikuttaa! Unohda kunnallisvaalit, tämä on tärkeää!!!


Vaihtoehto A.

Nellyn vihreä paljettihame, musta t-paita ettei mene liian madness hommiski, mustat kiilakorot, musta sydän-laukku ja asoksen grilli-jonossa-tappelemis-sormus. Tämä olisi se villi vaihtoehto.
Vaihtoehto B.

Musta paita ja musta kellohame/kynähame, samat kengät ja laukku kun edellisessäkin. Vaihtoehdot hameisiin ovat sen takia että kellohame on siitä pasca että en saa tyllihametta mukaan eli se olisi juurikin tuollainen liru, mutta kynähame taas on jottain maailman parhaimmassa jemmajemmassa eli sitä ei löydy nyt mistään. Jos kynähame löytyy, niin sen kanssa päähän tulisi Kirsi Nisosen satiinisen rusettiturbaani. Tämä on sellainen apua tahdon sulautua seinään älkää kukaan vaan katsoko minua-asu eli se turvallinen vaihtoehto.En osaa päättää että haluanko olla Boom in your face vai seinäkukkanen, kertokaa te mielipiteenne? XL-merenneito vai Wednesday Addams?


7 kommenttia:

 1. Musta noi molemmat oli jees mut toi vaihtis a olis näyttävämpi. Eli öööö A!!!!'(:

  B käy myös mut jos haluut olla näyttävä ja in your face niin ehdottomasti a.

  Kettu ja panda kuittaa.(:

  VastaaPoista
 2. No tuo paljettihässäkkä tietenki!

  VastaaPoista
 3. Kuuma toi paljettimekko, eli ehdottomasti se! A!

  VastaaPoista
 4. halloo tottakai TUO A-VAIHTO_EHTO eli megabeibe<3 %)

  VastaaPoista
 5. NO KUMPI VOITTI???(:

  T. Nina the visupaikkari :P

  VastaaPoista