sunnuntai 30. joulukuuta 2012

91.Terve!

Olen selvinnyt tour de joulusta. Ravattiin kolmessa eri kohteessa ja joka välissä piti kurvata kodin kautta kisset ruokkimassa. Tässä ekassa kuvassa näette joulueleganssiani kun olimme lähdössä kohteeseen nro1 ja Niko muisti että kissojen kakkaloota pitää vielä siivota. Siellä hän kauhoo kakkaa pussiin taustalla, itse otin asukuvia blogiin. Ihan reilu jako mielestäni!
Sain hirveästi lahjoja koska olen ollut extrakiltti tänä vuonna! Tietenkin! Seuraavaksi listaan jotakin joululahjojani koska I loves listat.

- Cupsolo-kahvimasiina
- Lahjakortin Changeen (kävin ostamassa sillä jo kolmet rinulit ja voi helkutti että kannuostoksilla voikin olla hirveää! Selkäläskit WTF!? Ennemmin vaikka puukkoa naamaan kun tissiliiviostoksille useammin kun kerran vuodessa MAX!).
- Lahjakortin Pin-Up Garageen (jee mekkoja jee!)
- Lahjakortin mun kampaajalle (yrittääköhän Niko vihjailla jotakin...)
- Lahjakortin Kicksiin (YRITTÄÄ SE >:0!!!)
- Villasukat ja kahdet tumput
- Mekon tuolta Pin-Up Garagesta ja Dieselin mustat Skinzeet (jotka sain kylläkin käyttöön jo ennen joulua)
- Punaisen Sodastreamin! Tämä oli erittäin toivottu lahja, koska mä vedän vissyä puolitoista litraa päivässä ja oon vuosikausia kantanut sitä kaupasta selkä vääränä.
- Hirveästi kaikkia kosmetiikka-asioita; hiusjuttuja, naamajuttuja, vartalojuttuja. Hyvä! Näitä juttuja ei ole koskaan liikaa.
- Kaulahuivin ihan New Yorkista saakka.
- Paistinpannun joka oli täynnä karkkia. Selkämakkarat kiittää!
- Viininpunaisen käsilaukun itseltäni! Siinä kävi sellainen homma että olin aikaisemmin syksyllä katsellut Aleksi13:ssa sillä silmällä kahta viininpunaista käsilaukkua, toinen sellainen säkkimäinen ja rento (huom ekassa kuvassa in action) ja toinen skarpimpi ja tyttömäisempi. No kävin Aleksi13:ssa pari viikkoa sitten ja ne molemmat laukut oli alessa -30%. En edelleenkään osannut päättää että kumman haluaisin niin ostin sitten molemmat!!! Win-win! Otin sen rennomman laukun käyttöön heti ja paketoin ittelleni sen toisen. Hyvä minä!
- Saatiin Nikon kanssa myös sellainen Kinect-pelimasiina. Ja tilannehan on sitten se että jos tämän takia meille ei tule avioeroa niin ei sitten minkään. Ollaan molemmat äärimmäisen huonoja häviäjiä ja Niko on aivan hermona kun mä voitan sen dartsissa ja mä sitten taas olen aivan raivon partaalla kun Niko voittaa mut aivan kaikissa muissa lajeissa saaatanaaaaaa! Raivostuttava pömpeli, alkaa murhanhimot nousemaan kun ajattelenkin sitä laskettelupeliä...
- Töistä sain Marshallin kuulokkeet. Aikamoista, edellisestä työpaikasta ei saatu koskaan mitään. Paitsi sen kerran kun saatiin tuikkukipot ja (mini-)Suffelit. HHAAHAHHAHAHAHAHAH.
Ja sitten synkempiin juttuihin. Mun joulun ilakointia varjosti ikävä pilvi. Nimittäin joululahjapaperi farssi 2012. Siis sen luokan farssi että oksat pois. Ylhäällä olevassa kuvassa vasemmalla näkyy mun ensimmäisenä valitsema lahjapaperi+naru-combo jolla olisin halunnut paketoida kaikki lahjat. Tiimarissa sitten aliarvioin melko rankasti ostamieni lahjojen määrän ja ostin aivan liian vähän lahjapaperia. Kun menin ostamaan lisää, ei kyseistä paperia löytynyt enää mistään. Tai siis kävin kolmessa Tiimarissa vartavasten tätä lahjapaperia metsästämässä ja nolla rullaa löytyi. Olin musertunut ja masentunut.

Ostin sitten vastaavaa paperia puna-hopeisella värityksellä, kuvassa keskessä. JA SITÄKIN AIVAN LIIAN VÄHÄN!!?? Nekin lahjapaperit loppui ennenkun lahjapinon pohjasta oli tietoakaan ja jouduin taas Tiimariin riehumaan. Kävin siis, I shit you not, kahdeksassa eri liikkeessä etsimässä edes jotakin lahjapaperia joka ei olisi aivan saatanan rumaa! Löytyi pelkästään joulupukki- tai nalle-kuosisia papereita. Joulurage.

Lopulta luovutin ja menin lähimpään Tiimariin ostamaan tommosta ällöttävää kuusi rullaa eurolla-paperia, kuvassa oikealla. Joulu pilalla!!! Ei siis sillä että olisin mitenkään tarkka tälläisissä asioissa...


Ei mulla muuta, tack och adjöö!1 kommentti: