sunnuntai 24. helmikuuta 2013

99.


Helloes!!!

Tässä postauksessa esittelen uusia hankintojani, olenhan turhamainen tuhluriprinsessa. Bonuksena muita randomkuvia tältä viikolta!




Kepardikuvioiset Vanssit oolalaaa! Koskaan ei ole tarpeeksi a. Vansseja, ja b. leopardikuosia.





Yarrr merirosvopaita töistä.




Kävin varkaissa Sally Spectran vaatekaapilla näköjään.




Tässä yritin ottaa kuvaa mun uudista farkuista, kokoa pienemmistä Leviksen DemiCurveista kun normaalisti ja Dieselin Skinzeistä, mutta surusilmä-Hubert parkkeerasi välittömästi pyllynsä tohon farkkujen päälle kun käännyin ottamaan kännykkää sohvapöydältä.... Eli ei kuvia uusista farkuista.






Ostin BikBokilta jo uuden takin kevääksi. Ja pidinkin sitä jo itseasiassa muutamana päivänä päällä. Voin kyllä kertoa että toi on vielä pikkasen turhan vilpakka, vaikka alla olisikin pitkähihainen paita, neuletakki ja huppari niin silti. Tässä todistusaineistoa alkuviikolta että takki (ja ne uudet Skinzeet) on ollut jo käytössä, kun odottelin työkaveria.




Ja tässä kuva siitä kun Coco auttoi meikää tekemään työvuorolistat. Kaikkien vapaat on kuulemma nyt peruttu!




Apua Australia countdown näyttää että 14päivän päästä ollaan jo lentokoneessa kääk kääk apua apua jännittää ihan hulluna!


Eipä mulla muuta askaa olekkaan nyt, tack och adjöö taas!

7 kommenttia:

  1. Kengät !! Mistä oot noi ihanuudet löytäny ? Just ite kuolasin noita netistä kun ei oo kaupoissa pistäny mitään spessumpaa ailmään ... -Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Brandokselta tilasin! Ja samantien pamahti sähköpostiin 2viikkoa voimassa oleva -20€ alennuskoodi, että jos meinaat tilata kanssa nämä niin let me know niin saat alekoodin meikältä! Koska en voi nyt tähän konkurssiin itse enää tilata sieltä mitään hehe!

      Poista
    2. No eipä sillä tietenkään oo kokoja jäljellä prkl :D

      Poista
  2. Nyt on hyvä postaustahti jee!
    Hyvää kevättä sinne, kohta voi tuota takkiakin jo alkaa pitämään:)
    - S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupaan yrittää pitää tätä tiheämpää postaustahtia yllä! Siinä on vaarana, että spämmään välillä tätä blogia sellaisilla "kas tässä Hugon kuva eikö olekkin hassu pihihi meow meow"-postauksilla mutta tyhjää parempi sekin.... kai?!

      Poista
  3. Rupes naurattaan ku mulla on aivan tasan tarkkaan samat vaatteet paitsi noi paidat. Takki, kengät, housut. Gotta say, I love your sense of fashion :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh! Ollaan kyllä melkosen trendikästä ja tyylikästä sakkia, ei voi muuta sanoa!

      Poista