maanantai 12. marraskuuta 2012

85.


Moikka! Long time no see! Facebookissa alkoivat taas tyytymättömät lukijat kyselemään uusien postauksien perään niin täältä pesee.

Noniin onkohan mulle tapahtunut mitään kirjoittamisen arvoista tässä parin viikon aikana. Eipä juurikaan!?

Käväisin tuossa toissaviikonloppuna tosiaan Oslossa kickoffeilla. Tuossa muutama postaus sitten kyselin mielipidettänne kyseisen reissun juhla-asusta ja dän-dän-dän-dääääää en laittanut kumpaakaan niistä vaihtoehdoista! Hahaha! Tuuliviiri 4life! Tuli tosiaan sellanen olo että se vihreä paljettihame olisi ollut vähän liian fancy farkkukaupan juhliin, joten laitoin sitten kuitenkin vähän arkisemmat kuteet päälle. Jotka myöskin olivat aika fancyt verrattuna muiden vaatteisiin, eli oli ihan hyvä ratkaisu dumpata se paljetti-look-at-meeee-hame.
En tajunnut ottaa koko reissun aikana kun vaan 2 kuvaa joten siitä ilta-asustakin on ainoastaan tämä peilin kautta otettu kuva jonka lähetin ennen reissua pomolle että äää onko tämä enemmän cartsu kun se paljetti?! Mutta joo, hauskaa oli! Norjassa ei muuten myydä kaljaa huoltoasemilla, se oli vähän farssi. Myös siinä että lähdin reissuun nahkatakissa ja olin koko viime viikon infernaalisessa flunssassa oli hieman farssin makua.

Mulla on ollut tänään vapaapäivä ja se on sujunut seuraavissa merkeissä:
Eli en ole tehnyt MITÄÄÄÄNNN. Vapaapäivä well spent siis. Eikun hetkinen, tein listan ohjelmista joita en aio ikinä ikinä ikinä katsoa koska niillä on niin raivostuttavat mainokset: Sikke - ruokaa rakkaudella, Käenpesä, Yllätyskokki Niki.


4 kommenttia:

 1. Allekirjoitan täysin ton mainosjutun!! "Ah, tuoksuu ihan kanelilta ja korvapuusteilta ja... Ai, mitäkö teen? Katso ohjelma niin saat tietää..!" -Viivi (Pikku-V nukkuu, iso-V vielä töissä, itsellä pitsa uunissa..!) ;)

  VastaaPoista
 2. Ja seuraavaa saa odottaa taas yli 3 viikkoa ;D.-S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No VÄHINTÄÄN 3 viikkoa! NÄNNÄNNÄÄÄÄ!

   Poista
  2. Ilmeisesti lähdet vanhempiesi kanssa matkoille!!tsiihiihiii
   -S

   Poista