torstai 15. marraskuuta 2012

86.


Helloes.

Mitä kuuluu? Nikolla on tänään synttärit, se on nyt vanha äijä! Mulla ei ollut Nipsulle mitään lahjaa, buu huono vaimo. Pitää varmaan ostaa sille jotkut sukat, muuten tämä kostautuu tammikuussa kun on minun synttärit ja oon ihan suru puserossa (lue; raivona) jos en saa Nikolta mitään lahjaa. Käytiin tänään nepalilaisessa syömässä ja kotona tehtiin ehkäpä tämän galaksin rumin sacherkakku. I shit you not, otin kyllä kuvan mutta se oli siis niin ruma etten kehannut laittaa sitä mihinkään julkiseen levitykseen. Se kakku näytti vähän siltä että se olisi tippunut kakku-rekasta tohon kehä1:lle pahimman iltapäiväruuhkan aikaan... mutta se oli kyllä ihan hyvää, kun söi silmät kiinni :)!
Tässäpä kuvia eräästä meikäläisen denim demon-asusta! Farkkupaita Cartsu, farkut Levis ja leparditossut Converse. Mulla on itseasiassa tollaset samanlaiset leoparditossut vauvojen versiona tuolla kaapissa valmiina oottamassa käyttäjää. Hahaha!


9 kommenttia:

 1. Sä oot siis Kauris! Tai Vesimies! Kumpi??? Kerro heti! Ps. vähänks kiva blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesimies :0! Onko se hyvä vai huono juttu, minen tiedä horoskoopeista mitään?!

   Poista
  2. Vesimies on erikoinen omantienkulkija, mikä voi näkyä pukeutumisessa, ajattelussa, kommunikointityylissä, tavassa tehdä asioita, erikoisissa kiinnostuksen kohteissa, harrastuksissa tai työssä. Vesimies on maskuliininen merkki, ja usein Vesimiesnaisissa on miehisyyttä vaikka jalkaan oliski pujotettu korkeat korot. Veskarille tyypillistä on haluta pelastaa koko maailma, tai ainaski kaikki sen eläimet. Tunnemaailmaltaan Vesimies on monien mieleen melko arvaamaton, sillä toisena päivänä hän on lämmin ja toisena taas omituisen viileä. Huolehtiiko Skorpioni teillä talouteen ja rahaan liittyvät asiat? Skorpparit on yleensä suunnitelmallisia ja omaavat liikemiesvaistoa. Vesimies on yleensä hövelimpää ja hajamielisempää sorttia. Saattaa vahingossa jonku laskun maksaminen unohtua, vaikka avokätinen tyyppi muuten onkin.

   Poista
  3. Niin ja se, että onko hyvä vai huono juttu olla Vesimies riippuu aivan siitä, keltä kysytään... :D Jotkut inhoaa Vesimiehiä ku ne on kummallisia eikä niistä kuulemma ota mitään selkoa. Luulin sua aiemmin Kaksoseksi ku susta saa niin eloisan vaikutelman ja sulla on aina uusia vaatteita! Mut jos vaateliikkeessä työskentelee, nii siinä on varmaa iha hyvä selitys siihe.

   Poista
  4. Luin joskus vesimiehestä että "kaikki ihmiset, ja jopa eläimet, pitävät sinua harvinaisen tyhmänä" Ikävästi totuus viilsi :(!!!!

   Poista
  5. Heh. Ilmeisesti tuon kirjoittajan mielestä on huono juttu olla Vesimies. Mutta äläs nyt, oot silti Hugon ja Cocon kuningas. Alamaisilla vain on tapana koetella ja kapinoida, kuten kakata vaikka kiukaalle tai kuseskella pitkin kuningaskuntaa minne sattuu :)

   Poista
 2. Ohhoh! Mikä postaustahti!! ;) t:Viivi

  VastaaPoista