tiistai 20. marraskuuta 2012

88.


Raksi seinään! Ihmeitä tapahtuu! Paristakin syystä:
1. Mulla ei ollut mitään mustaa päällä eilen?! (Paidan palloja ei lasketa.)
ja 2. Ja päällä oli tiukka yläosa?! Olin koko päivän tuskaisen tietoinen kaikista möhkyröistä jotka paistoivat tälläisen tiukan paidan läpi. Mustiin muumuu-kaapuihin tottuneelle tämä oli shokki.
Meinasin kuolla nauruun eilen töissä! Aamulla pöydältä löytyi seuraavanlainen lappu, jonka työkaverini oli jättänyt minulle edellisenä iltana.


(Anteeksi D, oli pakko ottaa kuva)

"Jos et uskalla koskea pöytään niin soita vartijat" HAHAHAHAAHAHAHA MÄ EN KESTÄ!!!! :D Siinä olisi kyllä ollut kauppakeskuksen vartijoilla naurussa pidättelemistä jos olisin soittanut ihan hädissään että apua tulkaa auttamaan, meijän kaupalla on kauhean iso ötökkä. MUTTA nyt hieman ahdistaa kun kyselin lisätietoja asiasta ja se oli kuulemma noin about kissan kokoinen, ELÄVÄ, harmaa ötökkä. Apua. En siis tavannut työpäiväni aikana kyseistä mörriäistä, mutta en saanut viime yönä unta kun mietin että missä se on, mistä se on tullut, kuinka iso ja pelottava se oikeasti on, missä se tekee pesää tällä hetkellä....... pitää varmaan kaivaa mun liekinheitin varmuuden vuoksi tuolta kaapista mukaan töihin!?
2 kommenttia:

  1. Toi asu kävi kyllä hyvin sulle..et muistanut mainita että näit eilen joulupukin sekä kiitoksia eräälle kyydistä ;D.-S

    VastaaPoista
  2. No kyllähän meidän entisessä työpaikassakin, eräs nimetön soitti aina vartijat paikalle, kun mustalaisia tuli ostoksille. :D

    -Marsu

    VastaaPoista