maanantai 9. huhtikuuta 2012

18.

HAVE NO FEAR, I IS HERE!
Ei hätää, rakkaat blogini lukijat, olen hengissä! Myönnän olleeni ihan kakkeli bloggaaja, mutta tässä nyt on ollut kaikenlaista hässäkkää niin en ole ehtinyt/jaksanut kirjoitella tänne. Viimeisen muutaman viikon aikana on tapahtunut seuraavaa:

-Olin  infernaalisen kauheassa oksennustaudissa. 18h oksensin koko ajan ja sitten kaiken muun hyvän lisäksi mulle nousi vielä semmoinen kolmeysiä hipova kuume. Nikohan ei halunnut että tartutan oksennustautini siihen, joten Niko oli vuorokauden kumihanskat kädessä ettei vaan koske mihinkään, mihin mä olisin sattunut koskemaan tautisilla käsilläni. Ei ollut kyllä yhtään teetä eikä sympatiaa. Törkeää.-Työt alkoi uudessa paikassa! Jee!

-Oltiin Lontoossa lomalla. Lontooseen lähtö ei mennyt kyllä yhtään niinkun oli suunniteltu, kone oli yli 5h myöhässä! Koneen piti lähteä klo 17:55 ja oltiin kentällä hyvissä ajoin. Kun oltiin odoteltu lähtöportilla noin 40min ja koneen olisi pitänyt lähteä jo tovi sitten, ilmoittivat lentoemännät että niin joo teidän kone on tosiaan vielä Heathrown kentällä kikkeliskokkelis! Eikai siinä. Ihana pubi-ilta Lontoossa vaihtui ihanaan pubi-iltaan lentokentän Sports baarissa. Vietettiin siis 7h Helsinki-Vantaalla yay.


Lontoossa oli kivaa, vaikkakin ei päästy pällistelemään mitään turistinähtävyyksiä kun oltiin koko ajan pubissa. Oho! Ostoksien kanssakaan ei mennyt mitenkään aivan hirveästi hulluttelun puolelle, voisin vaikka vähän kuvailla mun hankintoja joku päivä.


Tässä iloinen siiderin juoja nainen Camdenissä. Ja tässä ei-niin-iloinen darranainen loman lopussa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti