sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

21.

Lontoon ostokset, osa1: kengät.
YYYEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH!


Perjantaina käytiin Camdenissa ja mukaan tarttui kenkiä! Elikkäs Vanssin mustat Authenticit, vaikka italialaisten pissisten lauma yritti kovasti pitää mua loitolla Camdenin Vans-liikkeen tyttöjen hyllyistä kuhisemalla siinä edessä. Raskasta. Minuahan ei noin vaan Vansseista erossa pidetä, bitches. Nämä olivat oikeastaan ainut juttu joka oli mun Lontoon ostoslistalla, koska edellisistä oli kulunut kantapää rikki ja oli akuutti uusien mustien kenkien tarve. Vanhat heitin sitten hostellin roskikseen.

Vans Authentic 40£

Ostin myös tälläiset creeperssit! Aika villiä! Mulla oli pitkään muhinut tälläisten kenkien himo tuolla takaraivossa, mutta ei ollut tullut vielä vastaan tarpeeksi siroja creeperssejä, jotka eivät maksaisi satasta.

Creepers öö olikohan nää 32£

Sitten ostin myös ÄÄÄÄÄ ihanat Melissan Skyscraperit! TÄYDELLISET korkokengät! Korkea korko ja pyöreä kärki, kumimainen matsku jonka takia kengät tuntuu superpehmeiltä jalassa ja eivät hankaa mistään! Meinaan kyllä hankkia nämä samat kengät punaisena, sitten voin hyvillä mielin myydä kaikki Parikat pois (ok tämä on valhe) koska en tee niillä enää mitään.

 Melissa Skyscraper, näiden hintaa en laita koska Niko kuitenkin vakoilee tätä blogia ja sitten se hermostuu että "MINUN SAUNARAHAT!!!!" niin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti