sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

25.

Eilen meillä oli ruotsalaisen-halpavaateketjun-ex-vastuuhenkilöiden meeting meidän luona. Juhlistimme sitä että olemme kaikki tässä muutaman kuukauden sisällä saaneet uudet työpaikat YYYYEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH. Kovasti olin suunnitellut että jooo siivoan kämpän perjantaina niin lauantaina ei sitten tartte tehä muuta kun tehdä salaatit. NO. Perjantai vilahdi ohitse siideriä juoden ja murha.infoa lukien kolmeen saakka yöllä. I failz. Lauantaina oli sitten aivan järjetön kiire siivota tämä meidän crackluola, käydä kaupassa ja tehä ruuat koska of course nukuin myös aika myöhään.


Koska meikäläinen on sen luokan masterchef että huh huh niin tarjolla oli tälläsiä saalaadihommia. Ne kuitenkin kelpasivat, ainakin Rutasen muijalle.


Pejantaina sain alkuillasta kuitenkin jälkiruuat tehtyä, elikkäs vadelmajuustokakku ja kolmen suklaan keksejä. Kakun päällä olevat vadelmat oli tarkoitus vaan kipata tohon päälle mutta Ruuttasella oli parempi idea, käy tämäkin. Raskasta.


Hieno leidi SN toi mukanaan rahka(Ehrmann huom huom)mustikkapiirakan, heti kun löysi perille gheton sokkeloisilta kaduilta!


Tänään on ollut krapula ja vähän paha olla, mutta nyt on 1. pizzaa, 2. limua, ja 3. TÖLSÖSTÄ TULEE INDIANA JONES OOLALAAA ME LOVES :)))))))))))))))!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti