sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

24.

Lontoon ostoksia, osa 2.

Koska reissuun lähdettiin Primarkin kiilto silmissä, suunnattiin sitten heti ekana päivänä sinne. Mä en siis ollut koskaan aikasemmin käynyt Primarkissa mutta Johannan kuvauksien perusteella osasin odottaa törkyhalpoja rättejä, kilometrin pituisia jonoja ja hirveää ihmispaljoutta. Ja kaikkia näitähän oli. Ostoslistalta karsiutui heti kättelyssä housut ja mekot ja kaikki muut sellaiset vaatteet jotka vaativat sovitusta, koska arvioin jonon sovitukseen kestävän ainakin 40minuuttia ja takaraivossa jomotti tieto siitä että pojat ovat puistossa ja siellä meitä odottaa Bulmerssit. Seuraavanlaista ryysyä tarttui sitten mukaan:

 101 dalmatialaista-toppi

tälläisen rönttö t-paidan ostin viininpunaisena ja mustana

ROOAARRRR I`M A BEEAAARRRR

..roaarr i`m a sailor?

puhuttiin Johannan kanssa että sudenkorennot on ihan vitun yrjöttäviä elukoita mutta silti ostin sudenkorento-topin...

Näiden lisäksi ostin Primarkista pinon sukkahousuja, alkkareita ja mustan maksihameen! Äää! Kunnon manne! 


Topshopista ostin tälläisen karkkilaukun. Mietin pitkään että otanko tämän mintunvihreänä vai vadelmanpunaisena VAI MOLEMMAT, mutta päädyin sitten vadelmanpunaiseen koska tuo piparkakkureunus näkyi siinä selkeämmin. Ehkä tilaan sen mintunvihreän sitten netistä.....Topshopista löytyi myös koko reissun paras ostos.... (dyn-dyn-dyyyy)....

Saatanan pukki-koru :3 <3 <3 <3 <3 <3


Parit käsikorut ostin myös.


Camdenista ostin tälläsen laukun jostain vintagekaupasta, todella hyvässä kunnossa oleva muumimamma-laukku maksoi 30£.Dorothy Perkinsiltä ostin tälläsen talitintti-mekon pitkien mallistosta, eli kerrankin mekko joka yltää polviin saakka eikä ole semmonen puoleen reiteen ylettyvä roiskeläpyskä jee.

Semmosia sitte. MITÄ MIELTÄ OOTTE HÄ?

4 kommenttia:

 1. Olen kateellinen sulle kun löydät aina noita vanhoja muumimamma-laukkuja, moitteettomassa kunnossa! :/ -Viivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän laukun löysi itseasiassa alunperin johanna, jolla oli 100£ päiväbudjetti johon ei ko laukku mahtunut, joten mä nauroin koko matkan kassalle mastercard ojossa >:)!

   Poista
 2. HA HAA! Löysin sut! Hekottelen täällä ääneen sun jutuille :D Oon kyl VÄHÄ KADE tuosta karrrrrhu-paidasta! I-HA-NA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha jeee kolmas lukija! bailandoooo!! joo siis oon aina toi paita päällä vaan kaikille että FUUUCK YOOOUUUU IMA BEAAAAARRRR!!

   Poista