torstai 12. huhtikuuta 2012

19.

Noniin. Elämäni on tullut nyt siihen pisteeseen, että Lumenen vaalein meikkivoidesävy on liian tumma. Lumene, miten tämä on mahdollista ma vaan kusu. Aikaisemmin sävy Inkiväärikerma on ollut hyvä, mutta nyt kun ostin muutaman vuoden tauon jälkeen uuden putelin, näytti naamani siltä että olisin karannut Jersey Shoren koekuvauksista.Haista perse, Lumene. Tästä lähtien sekoitan naamarasvaan vehnäjauhoja niin tulee oikean sävyinen meikkivoide. Toivon joululahjaksi kolme pussia melaniinia kiitos.

3 kommenttia:

 1. Sama ongelma! Tai no en halua edes tietää miltä oon näyttänyt joskus käyttäessäni noita markettimeikkivoiteita ja ties mitä sävyjä... Nykyään ei sitten yksikään kokeilemani meikkivoide ole ollut tarpeaksi vaalea.

  Jokusia aikoja sitten löysin tämän ja pakon edessä käytän jo toista putelia, koska tämä on ainoa joka ei ole liian tumma:
  http://www.lilylolo.co.uk/sp+mineral-foundation-spf-15+001
  Sävy tietysti Porcelain.

  Olisi ihan kiva kokeilla jotain muutakin, uskaltaisikohan laittaa rahojaan MSCHIC:in mineraalipohjaan tai meikkivoiteeseen, on kuulemma "vaaleita" sävyjä mutta hintaa 29€ :(

  VastaaPoista
 2. Hei mulla ollut kanssa käytössä LilyLolon vaalea mineraalimeikkipuuteri, suosittelen. Voidemaisista mikään ei ole koskaan tarpeeks vaalea, aina liian keltainen tai punainen.

  VastaaPoista
 3. HMMMM laitan vakavaan harkintaan kyllä tämän LilyLolon tökötin!

  Työkaveri kyllä kehui myös MAC:n meikkivoiteita, ehkä sieltäkin saattaisi löytyä sävy "ensilumi".

  VastaaPoista