torstai 3. toukokuuta 2012

27.

Meeooowww postisetä toi mulle uuden mekon viime viikolla. Bongasin tämän River Islandin tiki-henkisen mekon asokselta, mutta siellä ei ollut kun kokoa 10 joka on pikkaasen liian tiukka meikälle (damn you, kolmen suklaan keksit ja teidän herkullisuus). No ei auttanut muu kun äkkiä River Islandin omille sivuille väijymään että onko siellä vielä kyseistä mekkoa. OLI! Oikeassa koossa! Ja 40 puntaa halvemmalla MOHOHOHOHOOO! I win!


Se on varsin kiva päällä! Olkaimet on vähän rimpulat, mutta helpostihan tuohon sais tukevammat ommeltua. Hintaa mekolla oli postikuluineen 26e, vähän kun olisin laittanut rahaa säästöön kun oli niin halpa! 

Nyt tarttisin enää vaan häät/yo-juhlat/ihanmitkätahansajuhlat että tolle olisi jotain käyttöä vink vink hint hint!!

5 kommenttia:

 1. Tervetuloa mun ylppäreihin 2.6! Huomenna (opintotukipäivä) lähtee Asokselle mekkotilausta ja vaanin myös huutonetistä erästä mustaa sydänlaukkua Raqueleiden kaveriksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JES vieno vihjailuni huomattiin heti oikeassa ip-osoitteessa!! Nyt jään odotteleen vielä hääkutsua.. >:) (VIIVI HUOM)

   Mimmonen mekko lähtee tilaukseen asokselta?

   Poista
  2. Wohooo! Meinasin saada jo sydärin tosta hääkutsujutusta, onneksi ei siis ollu mulle osoitettu.

   Niin, se mekko... Tilasin neljä mekkoa... Millään törkeillä alennuksilla ei toki ollu asian kanssa mitään tekemistä;
   http://bit.ly/KiISAv punaisena ja mustana
   http://bit.ly/Iz26iL punaisena
   http://bit.ly/J01gKr

   Joku punainen mekko tulee juhliin, mutta olin Järkevä Aikuinen niin tilasin myös tuon mustan, koska "pitäähän nyt naisella pikkumusta olla" JA £12.50!!!

   Poista
  3. KA-TSHING sanoo säästöpossu kun kaikki oli alessa=säästöä!!!

   Poista
 2. Vihjailut kannattaa suunnata veljesi suuntaan! Annan kaiken tukeni piinaavalle veljen-painostukselle häiden suhteen! Kyllä mekolle häät täytyy saada! Ja itsekin olisin mielissäni. -Viivi

  VastaaPoista