torstai 10. toukokuuta 2012

30.


Olen kreisi kesämisukka, katsokaa, oranssia huulipunaa! Kävin tuossa yksi päivä Kicksissä hakemassa yhtä elintärkeää meikkikynää "ihan vaan pikaisesti ennen töitä". Mä en tiedä mitä kemikaaleja Kicksin ilmastointilaitteista vapautuu mutta mulla menee siellä aina hommat ihan höpsöttelyn puolelle. Nytkin köyhdyin 80e ja ostin mm tosiaan oranssin huulipunan ja keltaista kynsilakkaa. Whyyy!?


+ IHANAAA Tieteen Kuvalehden Historia-lehden mukana tuli Historian käännekohtia, kolmas valtakunta-kirja UUUULIULIULIULIUUUUUN ME SO HAPPY! Loput 12kpl kyseisestä kirjasarjasta voisi tilata myös melko halpaan hintaan, mutta pitää ehkä eka tutustua ton tilauslapustan pikkuprinttiin että mikäs juoni tässä on kun yleensä tommosissa too good to be true-diileissä onkin todellinen hinta esikoislapsen sielu.

-Papukaijanamit levisi laukun pohjalle nooooeeeess!

-Sovitin töissä toissapäivänä shortseja. Virhe. Itsetunto oli pukukopista poistuessa sen verta korkealla että teki mieli vaan mennä kotiin ja sytyttää naama tuleen!!!! Meinaan olla koko kesän piilossa jossain kellarissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti