keskiviikko 8. elokuuta 2012

62.

Meow everybody!

Suuria asioita on tapahtunut. Suuriä, hämmentäviä ja täysin odottamattomia asioita. Tätä ne mayat ennusti, suuria järkytyksiä vuonna 2012! MEIKÄ ON PYÖRÄILLY TÖIHIN JA TAKAISIN JO KOLMENA PÄIVÄNÄ??!!? Voin muuten kertoa että kolmen päivän jälkeen on perse niin kipee että joudun ehkä käydä asentaa tohon mun pyörään extraleveän penkin for my fat ass.

Porukat toi mun vanhan crazy fabulous oranssin Tunturi Auroran meille että voin alkaa (yrittää ainakin) pyöräileen työmatkoja, kun ei tästä meiltä ole kun vähän vajaa 6km duuniin. Mutta koska kuntoni on mallia "rapa", on se 6km per suunta pyöräilykin suuri saavutus. Toivottavasti en muuten soittele taskupuheluita samalla kun poljen naama hiessä töihin, joka ylämäen polkemista meinaan siivittää sellainen "...vittu...ei saatana...mää kuolen... apua....ei vittu..." puhina haha.
Ja koska olen aivan käsittämätön tohelo, piti mulle ostaa kypärä. Näytän aivan idiootilta se päässä mutta haters gonna hate. Tänään mua vastaan pyöräili noin 6-vuotias poika jolla oli toi täysin sama kypärä, voi helkutti! Tässä kuvassa esittelen myös upeasti uutta reppuani joka piti ehdottomasti ostaa vaihtovaatteita varten. Olisin halunnu tuon repun vaaleanpunaisena mutta se oli makutuomarin mukaan too much. Pöh!3 kommenttia:

 1. Makeeta, että uskallat pitää kypärää!

  terkuin pyörälover-91 ja myöskin tän blogin uusi lover :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pakko pitää, vaikka mulle sellanen hampaatkin suojaava lätkäkypärä olis kyllä parempi ku pelkään ihan hulluna että lennän siitä tongan yli ja sit on hampaat kurkussa! Noooo my beautiful teeeth!!!

   Poista