keskiviikko 22. elokuuta 2012

71.


OOPS I DID IT AGAIN!!!!!!!!!
Leikkasin TAAS otsatukan! Ite! Fiskarssin keittiösaksilla (Mari silmät kiinni!!!)! Aina käy näin: leikkaan ite vinon otsatukan, menee pari päivää ja oon totaalisen kyllästynyt siihen joka aamuiseen pesuun ja suoristeluun ja sitten alankin kasvattaa otsatukkaa pois ja kun otsatukka on kasvanut noin leukaan saakka niin alan taas miettimään että hmm otsatukka vois olla ihan kiva TROLLOLLOLLOLLOOOOO. Aina! No anywho nyt oon taas stuck with otsis.
Haluaisin ehkä leikata myös polkkatukan...? Haluaisin myös seuraavia asioita:

-nenäkorun tohon nenän sivuun huom ei siis septum koska sellainen on jo, vaan ysärinenäkoru!

-hampaiden valkaisuun mutta sitä kramppaa se että a. yhyy ku kallista, ja b. kuolen jos hampaita vihloisi.


Mjaa onko mielipiteitä? Otsatukasta? Nenäkorusta? Hampaiden valkaisusta? Mun uusista vihreistä housuista?EDIT: AINIIN!!!! Kodin Ykkönen, YOU JUST MADE MY LIST! Annan heidän asiakaspalvelulle eka mahdollisuuden vastata mun vihaiseen sähköpostiini (mun eka vihainen palaute whoo!) ennenkun avaudun täällä aiheesta Kodin Ykkönen + reklalamppu. Aijjumalauta voin kertoa että mua ei helposti saa näin vihaseksi (eipä!) mutta eräs kyseisen firman työntekijä sai mussa aikaan sellasia tuntemuksia että TEKI MIELI TEHÄ SEN NAAMASTA JAUHELIHAA. Mutta palaan tähän aiheeseen myöhemmin.

15 kommenttia:

 1. Tykkään otsiksesta! :) olisikohan täti tulossa tännepäin joku päivä..? :) t: Vilma&Viivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitäis kyllä käydä sielläkin päin välillä kyläilemässä, ehkäpä ensiviikolla..

   Poista
 2. Sama otsiskierre täälläpäin, kulkee suvussa?! Otsis on pakko saada leikata yleensä siinä syksyllä-talvella (kiva pipon kanssa) ja sitten siihen kyllästyy ja alkaa kasvattamaan pois kunnes tulee seuraava talvi... Viime talvena en tosin leikannut ja nyt on ollut jo kauan tällänen kummallinen rönttöhiuksi jonka kanssa ei tiedä miten sen laittais.

  Ei polkkatukkaaaaaaaa! Vaikka et siitä kysynytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo otsis kesällä on no-no, siellä otsiksen alla olis noin 80astetta lämmintä!

   Poista
 3. Mä meen ens kesänä ottaa valkasun, jos oon tienannu rahaa. :)))))))))) -Marsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaa putaaa sa et menna ellei maki mennaaa!

   Poista
  2. Ehannnaaaa me lmenna uhees ja sit meist tulee kaanis ja noooori.

   Poista
 4. Otsis on kyllä kiva, mutta ei jos on luonnonkihara. Polkkaa et leikkaa, mietipä montako vuotta menee kasvattaessa?! Voit sitten mummona olla harmaa polkka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on luonnonpiikkisuora tukka mitä saa kähertää ihan tosissaan ja ajan kanssa jos haluaa että kiharat pysyy pitempään kun 20min!

   Poista
  2. Ai häh, no sittehä otsis on passeli! Mulla on ihan sama tukka. Kuvailenkin sen aina samalla tavalla, kun sä.

   Poista
 5. arghhh ihana!! tuutko leikkaa munki otsiksen, keittiösakset löytyy myös ;)

  nimittäin, pyysin viime kampaajakäynnillä tuommosta otsista, sillä kampaajalla itelläänki oli tommonen niin oli helppo vaan sanoo "samanlainen ku sulla" ....no paskanmarjat se osannu leikata, tuli aivan liian V-muotonen ja napsin sitte ite kynsisaksilla normaaliin suoraan muotoonsa, money well spent! jihaa. :-----D

  ps. löysin sun blogin eilen ja luin kokonaan läpi, oon varmaan rakastunut suhun <3__<3

  -E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parahin E, tervetuloa TTP:n pariin!

   Aah batman-tukka, itellä ollu sellanen v-otsis kans muutamaan otteeseen! Teoriassa ihan kiva mutta käytännössä palaa käämit vaan joka aamu entistä herkemmin!

   Poista
 6. Hyvältä näyttää! Oon niin tukkakateellinen sulle, itellä on just polkka ja ai että tekis tommosta reuhkaa mieli ku sulla!

  -K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo cheers! Oon jo pitkään haaveillu sellaseta "pitkästä polkasta" mutta oon niin nönnerö etten taida uskaltaa leikkaa :(...

   Poista