torstai 9. elokuuta 2012

63.


Varoitus. Seuraava postaus sisältää sumuisia kännykkäkameralla otettuja kuvia, jotka saattavat huonolla laadullaan järkyttää lukijoita jotka ovat tottuneet näkemään blogeissa isoja ja hyvälaatuisia kuvia.Elikkäs täältä tulee nyt tälläisten randomkuvien oksennus, uusia ostoshulluuteni tuotoksia ja asukuvia uulalaa!Päiväni sinkkuna eli päivä jollon unohdin aamukiireessä vihkisormuksen lavuaarin reunalle. Tämä ruutupaita on uusi, ostin töistä. Tossa oli alunperin sellaiset tosi repaleiset hihansuut mutta leikkasin ne siisteiksi (niiden ompelu on to do-listalla jossain sijalla 48). Laitoin vaaleanpunaisen huivin että tunnistavat tytöksi.Hmm näistä kuvista tulikin mieleeni että pitää huomenna duunissa ehkä pestä noi peilit...


TADAAA muuttolaatikoiden purku on siinä vaiheessa että kenkäkaappi on laitettu järjestykseen! Tarttisin tohon ehkä vielä parit hyllyt ettei tarttis pitää noita alarivien kenkiä päällekkäin, menevät lyttyyn yhyy.
Tässä kuvassa yritän tosi luonnollisesti esitellä mun uutta Piecesin käsikorua. Tällä kuvalla ajattelin myös osallistua ensi vuoden Pin-Up Kerava kisaan, laitoin Sinille jo hakemuksen menemään.
Toi on eehhannaaaa, oon jo vaikka kuinka kauan ettinyt tuommosta! Jee hyvä Pieces jee! Tulikohan kaikille nyt varmasti selväksi että tänään mulla oli päällä niittitakki ja raitapaita? Laitetaan varmuuden vuoksi vielä yksi kuva!
Laitetaan tähän loppuun kevennykseksi vielä kuva Rento-Repestä eli Hugosta. Siinä hän köllii kynnyksen päällä. Pöliä kisse.1 kommentti:

  1. Hei etsä voi osallistuu siihen Pin Shit kisaan, koska et oo ylipainonen. :)

    -MARSU

    VastaaPoista