keskiviikko 15. elokuuta 2012

67.


Tänään kävi aamulla niin hassusti että tuli aivan hirveä kiire töihin. Tätä ei ole koskaan ennen tapahtunut! Tästä johtuen mulla oli tänään samat farkut ja liivi töissä mitä näkyi jo eilisissä kuvissa, buu booring!

Löysin töistä ylähyllyn perukoilta meijän miesnukkejen peruukit. Ne oli tungettu piiloon koska se hiusmalli on sama kun Ridgellä vuoden -93 Kauniissa&Rohkeissa kun sillä menee huonosti ja se on ryypännyt vuoristomökillä  yksinään kaksi viikkoa. Tiedätte varmasti mitä tarkotan. No anywho käänneltiin sitä peruukkia mallinuken päässä kunnes tajuttiin että ooo kun Ridge-peruukki on väärinpäin, tulee siitä ihan sellainen kiva emotukka! Tarde rakastui tähän emopoikaan tulisesti ja pelkäänkin että huomenna kun menen töihin, puuttuu näyteikkunasta yksi nukke.......
Kun pääsin töistä niin tuli puukkoa suoraan sydämeen, merisuolassa pyöriteltyä puukkoa! Joku oli parkkeerannu mun oranssin nolo-Auroran viereen PINKIN JOPON JOSSA OLI PINKKI ETUKORI WÄÄÄÄÄÄ MÄ EN KESTÄ!!! Kaivoin lilat shortsit repusta ja olin Hulk, kateuden vihreä monsteri. 


4 kommenttia:

 1. Kunpa vain saisin isompia kuvia <3_<3

  ...ja sanavahvistuksen pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääk mä en edes tienny että mulla on se sanavahvistus päällä, se lähtee heti illalla pois! Todella raskasta semmonen pelleily!

   Ja lupaan tsempata kuvien koon (ja laadun) kanssa :)!

   Poista
  2. Eikun laatu on hyvä! Ihanan normaaleja <3

   Poista
 2. Mä sain raahattua emopojan sovareille asti, sit väsyin. Tyydyn tähän työpaikkaromanssiin :/

  VastaaPoista