lauantai 10. maaliskuuta 2012

10.

Perjantai-iltana "sivun katselut tänään" näytti lukua 30! Se on uusi ennätys whoo-oo! Ja lukijoitakin oli tullut yksi lisää, terkkuja sinne kultaisen hevosenkengän varjoihin!Viisaudenhampaan poistaneen kapteenin loki, päivä 2:
Leikkaushaavaa piinaa jatkuva särky, johon lääkkeet eivät auta. Tämä vituttaa. Oikea poski on turvonnut yön aikana ja näytän bulldogilta. Suuta ei saa kunnolla auki ja pureminen sattuu. Taitaa jäädä huomiselle varattu Valtterin kirppari väliin.

Tänään en ota päivän asu-kuvia, mutta voin kuvailla päivän outfitin. Päällä on Nikon Pitsburgh Penguins (nook nook!) t-paita ja pieruverkkarit. Päässä silmälasit ja likainen tukka nutturalla. Ja tosiaan naama näyttää bulldogilta. Sexy mofo.
4 kommenttia:

 1. I say WHAT, tulin lukee blogia ja näin monta uutta postausta!! JA PÄIVÄN ASUT, jee!:)
  Classy lady sn kiittää ja tarjoaa nöyrästi miljoona bisseä kun jouduit olla pallopaidassa! kiitos:)

  VastaaPoista
 2. Ainii ja yritä kestää mulki oli ihan hirvee turvonnu naama sen hammasleikkauksen jälkeen, niinkuin rakkaani kuvaili minua että "HAHAHAH näytät ihan kippari kallelta" :(

  VastaaPoista
 3. No niin, nyt sitten jotain juhla-arvontaa kehiin kun lukijoiden määrä on kaksinkertaistunut!

  VastaaPoista
 4. O-ou. Taas yksi blogi enemmän luettavana ja yksi hetki vähemmän kotitöille. Tarvitsen kohta kotiapulaisen, mahdollisimman ruman ja epäviehättävän ettei vie miestä - sillä itsehän näytän siltä miltä kotiäidit näyttää ennen muodonmuutosta, tekemään kotityöt mun puolesta kun aina keksin jotain parempaa kuin siivoominen. t:käly

  VastaaPoista