tiistai 6. maaliskuuta 2012

6.

Oho! Unohdin blogin :0 olen paska blogin pitäjä nainen. Lukijani (1kpl) ovat varmasti olleet ihan tulisilla hiilillä kun ei ole uutta postausta kuulunut.

Tiedättekö mitä vihaan? Tässä nyt siis haetaan asiaa jota vihaan enemmän kuin vuohenjuustoa, kokoomusnuoria ja Cheekkiä yhteensä? HAMMASLÄÄKÄRI ÄÄÄÄÄÄÄÄ. Sinne tarttisi mennä perjantaina, viisaudenhampaiden poistoon. Tai kuten asian eilen ilmaisin "MÄ OON MENOSSA VIISAUDEN POISTOON". Indeed. Röntgenistä tosiaan selvisi että mulla on vain kolme viisaudenhammasta, joka selittääkin paljon asioita...Olen aivan rikki. Treffit Vesa Keskisen kanssa tai nuppineula varpaankynnen alla seinään potkaisu kuulostaa paremmalta ehdotukselta.


Tässä perjantaisessa kidutusoperaatiossa siis revitään kaksi viisaudenhammasta ylhältä ja dyn-dyn-dyy leikataan yksi alhaalta. Ja lisää jännitystä tähän mun jo Kauniit&Rohkeat/OC:n täydelliset vaimot/Salatut Elämätmäiseen elämään tuo se leikkausta vaativa viisaudenhammas. Kyseisen hampaan juuret ulottuvat (hammaslääkärin puheiden mukaan) todella lähelle leuan hermolinjaa joka voi ehkä vaurioitua leikkauksen yhteydessä, jonka seurauksena toinen poski ja puolet huulista saattavat halvaantua hetkeksi. Elämäni Lauri Tähkänä, LUCKY ME!PS: Eisss....
2 kommenttia:

  1. Hahahah!:D Vihdoinkin lukijoille jotain uutta!! Päivän asuja odotellessa.
    <3

    VastaaPoista
  2. Mä haluun kyl meikkipostauksen ja päivänasukuvia ja päivä am:n kanssa postauksen! T. Piipari

    VastaaPoista