perjantai 16. maaliskuuta 2012

14.

Mulla oli tänään viimeinen työpäivä vanhassa työpaikassa JEE! Käyskentelin töissä tälläiset kuteet päällä, tadaa!


Ehdin olla kyseisessä firmassa töissä 4 vuotta, jos kolmen kuukauden syrjähyppyäni toimistotöihin ei lasketa. Viimeajat firmassa ovat olleet mulle melkoista tervassa juoksua ja lasinsirujen juontia, joten tänään olo oli mahtava kun "puuovi kolahti viimeisen kerran" if you knowz what I meanz.


Mun piti viedä töihin tänään karkkia mutta eilen kun olin äkäisten mummojen tönittävänä Prismassa niin unohdin sitten ne hemmetin karkit! Jätin siis lounarin pöydälle evääksi kelpaamattomat, yrjöttävän pahanmakuiset klementiinit. OLKAA HYVÄ.


Ensi viikon torstaina alkaa uudet duunit joten mulla on nyt tässä viikonloppu ja alkuviikko aikaa hermolomailla. Tänään me ollaan menossa keilaamaan ja huomenna tuparoimaan ja Austin Lucasin keikalle iiih ihana Austin iiiii!

Ainiin kävin äsken poistamassa tikit suusta ja hammaslääkäri laittoi antibioottikuurin kun se kuolleen rotan maku mikä mulla on ollut pari päivää suussa olikin se että yksi niistä viisaudenmahpaiden koloista oli tulehtunut! WÄÄ! Olisitte nähneet farmaseuttitädin ilmeen kun menin apteekista hakemaan niitä antibiootteja ja kysyin ekana että "saako näiden kanssa juoda alkoholia - KUN ON VIIKONLOPPUKIN JA KAIKKEE :(?!!". Kuulemma saa, huh!


4 kommenttia:

 1. Mikset tuonu marjapiirakkaa!>:( Tai niitä suklaakeksejä mmmm. Miten nyt pärjään kun ei ole enää kahvikuppikumppania, yhyy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aattelin että teille jää samanlinen maku suuhun hmstä kun mulle, kitkerä ja paska.

   Poista
 2. ainii ja mikset vastaa kommentteihin oi suuri ja mahtava bloggaajakuningatar!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koska pissa on noussut päähän kun on jo kaksi (2) lukijaa!! ps: you whore.

   Poista