sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

11.

Mämmikouran ompeluyritykset, osa 1.

Ostin Monkista mustavalko-raidallisen jumpsuitin, aikeissani tehdä siitä mekko. Tykästyin noihin raitoihin, mutta ikävä kyllä tuo jumpsuithaalarihomma ei ole kaikista imartelevin vaihtoehto pitkätorsoiselle persejalalle. Also olisi pitänyt saada Nikon naamasta valokuva kun esittelin hienon ostokseni hänelle, oi sitä kauhua ja järkytystä mikä sen silmistä loisti. Näin ollen, tartuin optimistisella mielellä saksiin ja neulaan!




Ensin ratkoin lahkeiden sisäsaumat auki. Kesken tämän vaativan urakan ystäväni Johanna soitti. Juoruiltiin ja kaakatettiin puhelimessa yli tunti ja jossakin vaiheessa puhelua palasin takaisin ratkomishommiin. No ehdin jo hyvän tovin siinä ratkoa, kunnes huomasin että olin epähuomiossa jatkanut väärästä saumasta ja ratkonut raitahomman etusauman napaan saakka auki.



Sitten vaan ompelukone (jonka sain joululahjaksi ööö vuonna 2007 ja käytin nyt ensimmäistä kertaa, oon melkonen ompeluhirmu) esiin ja lankaa tappelemaan paikalleen. Surrasin varmuuden vuoksi kaikki kaventelusaumat varmaan viiteen kertaan ettei käy vanhanaikaisesti. Tälläinen siitä sitten tuli (kuvasta leikattu turvonnut ja mustelmainen naama pois, ihan vaan teidän lukijoiden verkkokalvojen vuoksi), vankilaseepra-mekko:


Olen ihan semityytyväinen tulokseen. Annan arvosanaksi 7-.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti