perjantai 9. maaliskuuta 2012

9.

Kävin tänään hammaslääkärissä poistamassa kolme viisaudenhammasta. Aika oli varattu puolellepäivin ja aamupäivä menikin kotona suht rauhallisesti, mutta puoli tuntia ennenkun piti lähteä iski hirveä jännitys ja ahdistus ja paniikki. Ravasin ympäri asuntoa ja lauloin paniikkilaulua "mie en taho mennä, mie en taho mennä, mie en taho mennä". Matkalla meinasin oksentaa ojaan kun jännitti niin paljon.

No taas kävi ilmi että oon big baby ja drama queen, pahinta koko tunnin visiitin aikana oli puudutuspiikki. Ja laskun maksaminen.

Hipsin sitten melko ruuhkaisen juna-aseman läpi kotiin, ja hississä huomasin että puutuneen huulen takia poskelle oli päässyt luikahtamaan verinen kuolavana. Classy lassy.

Puudutuksen vaikutus on lakannut ja semmonen homma että AI SAATANA. Onko normaalia että tuo leikkaushaava, jossa siis on tikit, vuotaa edelleen verta (8h sitten kotiuduin)?! Excuse me, wtf is this shit.

Tänään ruokavalioni on koostunut suklaamoussesta (kun piti syödä jotain pehmeää ja viileää, ei sillä että muuten suklaamoussesta niin välittäisin..) ja särkylääkkeistä. 

NYT LISÄÄ PANACODEJA NIINKUN OLIS JO NOM NOM NOM.PS: Ärsyttää kun Niko syö ranskalaisia ja juo siideriä ja mä en saa wäää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti